Cultură şi sport

​CAMPIONUL MOLDOVEI A ÎNVINS CAMPIONUL MUNTENEGRU ÎN RUNDA A TREIA A LIGII CAMPIONILOR UEFA

23 iulie, 2014

Campioana Moldovei al fotbal, „Sheriff” Tiraspol a învins din nou „Sutjeska” din Muntenegru, şi a trecut în runda a treia preliminară a Ligii Campionilor UEFA.

Potrivit agenţiei „INFOTAG”, cu referire la site-ul UEFA, rezultatul a fost previzibil deja din minutul 11 al meciului din Niksic. În debut, campionul Moldovei, care în meciul acasă a câştigat cu 2:0, a marcat un gol rapid. La minutul cinci olandezul Fred Benson a marcat din apropiere primul său gol pentru „Sheriff”. Peste şase minute campioana Muntenegrului a rămas în minoritate – cartonaş roşu pentru fault împotriva lui Marcel Metoua a primit Goran Vujovic.

După aceasta de rezultatul meciului nu avea dubii chiar şi cei mai optimişti suporteri ai „Sutjeska”, care în sezonul trecut la aceeaşi etapă a turneului a cedat în faţa „Sheriff”-ului cu 1:6. Şi de data aceasta echipa din Tiraspol a câştigat cu o diferenţă de cinci goluri. La minutul 35 de greşeala fundaşului adversar s-a folosit noul căpitan al „Sheriff”, Luvanor Henrique. Iar la începutul reprizei a doua brazilianul a făcut o pasă de gol lui Ismail Isa, care a decis rezultatul meciului.

În runda a treia „Sheriff” urmează să joacă împotriva echipei „Slovan” din Bratislava (Slovacia). Primul meci va avea loc la Bratislava (29-30 iulie), de revanşă – pe 5-6 august, la Tiraspol.

Commentarii [ 2 ] adaugă comentariu

  1. 2014.07.23 13:03 Zinaida
    Bravo Serif!!!
  2. 2014.07.23 15:39 Pavel
    Pacat ca noi nu avem asa Serif in Moldova noastra.

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.