Cultură şi sport

​ZILELE BRÂULUI MOLDOVENESC CONTINUĂ. MAXIM GALKIN VA PREZENTA AZI UN CONCERT ÎN PMAN

27 noiembrie, 2014

Zilele brâului moldovenesc, organizate de Partidul Democrat, continuă şi joi după grandiosul concert din ajun cu participarea unor vedete internaţionale. Interpreții ruși Filip Kirkorov, Nicolai Baskov, Laima Vaikule și Maxim Galkin vor urca diseară pe scena din Piaţa Marii Adunări Naţionale, pentru a oferi un show grandios în cadrul zilelor brâului moldovenesc, organizate de Partidul Democrat.

Artiștii din Rusia au ajuns deja la Chișinău, iar pe internet sunt mai multe mesaje video cu ei în care invită la concert și promit un show de excepție. Showman-ul Maxim Galkin a pregătit pentru publicul de la Chișinău un program umoristic de excepție, iar realizatorul TV Andrei Malahov a spus jurnaliștilor că a venit în calitate de oaspete şi va face un tur al Chișinăului, unde este pentru prima dată.

Evenimentul începe la ora 18.00.

Reamintim că mii de oameni și-au dat întâlnire aseară, în centrul Chișinăului, în Piața Marii Adunări Naționale, la primul concert extraordinar organizat de către Partidul Democrat din Moldova, cu ocazia Zilelor Brâului Moldovenesc. În fața moldovenilor au urcat, pe rând, artiști internaționali, printre care Toto Cutugno, Ștefan Bănică Junior, Smiley, Holograf, Chris Norman, Francesco Napoli și Anastasia Lazariuc. Ei au fost alături de democrați și de miile de oameni veniți în centrul Capitalei, în ciuda frigului de afară.

Democrații au salutat vedetele internaționale printr-un gest deja devenit tradițional, oferindu-le un brâu moldovenesc, simbolul național pe care PDM îl promovează în această campanie dedicată familiilor din întreaga țară. Președintele PDM, Marian Lupu, i-a oferit brâul nostru tradițional interpretului din Italia, Toto Cutugno, care l-a primit cu bucurie.

Commentarii [ 3 ] adaugă comentariu

  1. 2014.11.27 18:30 Pavel
    Vo zajigaiut v PDM, sa vedem, ce sa fie dupa 30 noeimbrie?
  2. 2014.11.27 18:31 Miki
    Fularu este frumos si original si eu vreau asa fular...
  3. 2014.11.28 13:53 Linic
    Ce frumos este dl Lupu!!!

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.