Cultură şi sport

​CEL MAI MARE TOUR OPERATOR DE CHARTERE DIN ROMÂNIA VREA SĂ CUCEREASCĂ PIAŢA TURISTICĂ DIN R. MOLDOVA

16 decembrie, 2014

Christian Tour, cel mai mare tour operator de chartere din România, și-a deschis la 16 decembrie a.c prima agenţie de turism în capitala Republicii Moldova. Christian Tour este una dintre cele mai mari genţii de turism din România, în 2013 avînd o cifră de afaceri de 45 milioane euro.

După cum transmite INFOTAG, Christian Tour are o istorie de aproape 18 ani în piata de turism românească, iar în acest moment deține 31 de agenţii în reteaua proprie şi circa 125 de angajaţi, rămânând în continuare cel mai mare tour operator de vacante de tip charter din România şi lider de piaţă pentru numărul de turişti care au ales să călătorească cu acesta, 150.000 persoane în anul 2013.

„Vasta experienţă pe care acumulat-o în cei 18 ani de când suntem touroperator, numeroasele produse şi servicii turistice pe care le-am dezvoltat pentru piaţa turistică din România, dar şi puterea financiară care ne conferă siguranţa de a păşi peste graniţele României, ne-au determinat să facem un nou pas în dezvoltarea companiei şi să deschidem primul sediu de peste hotarele României – la Chişinău, a spus în cadrul evenimentului de lansare Marius Pandel, CEO Christian Tour Romania.

În opinia sa, apetitul tot mai ridicat al locuitorilor Republicii Moldova pentru călătorie şi vacanţe i-a impulsionat să organizeze şi prima cursă charter avion, directă, din Chişinău către Insula Creta.

”Iar distanţa redusă faţă de Iaşi şi/sau Bacău, oraşe de unde operăm chartere şi plecări cu autocarul sau circuite, reprezintă de asemenea un motiv pentru care considerăm cădeschiderea agenţiei din Chişinău va fi un real succes. Mai ales căagenţia noastră vinde de mai mulţi ani pachete cu plecare din Iaşi sau Bucureşti prin alte agentii partenere din Republica Moldova” declara Marius Pandel, CEO Christian Tour Romania

Christian Tour aduce in Republica Moldova toate tipurile de produse pe care le-a dezvoltat în ultimii 18 ani, pentru a satisface dorinţele fiecărui tip de turist începând cu sejururi pentru familii cu copii, programe pentru seniori, circuite culturale, tabere, vacanţe exotice, vacanţe active (schi, parcuri de distracţie), sejururi de relaxare (balneo). Printre noutăți pentru 2015 se numără: charter cu avionul, cursă directă, Chişinău-Creta, charter cu avionul Bacău-Insula Rodos, Iaşi- Insula Zakynthos (cu transferuri de la Chişinău către Bacau şi Iaşi), chartere cu autocarul în Grecia (Insula Corfu, Insula Lefkada, Insula Thassos, Insula Parga) şi în Turcia (Kusadasi, Bodrum, Marmaris), circuite culturale în Europa (transferuri din Chişinau către Iaşi sau Bucureşti), sejururi în România (mare, munte, balneo), numeroase sejururi cu plecare din Bucureşti (Insula Kos, Insula Mykonos, Insula Mallorca, Insula Tenerife, Insula Madeira, Dubai). Perioada de operare a charterelor (avion si autocar) va fi iunie-septembrie 2015.

Iar pentru a sărbători deschiderea agenţiei din Chişinau, reprezentanţii Christian Tour au pregătit reduceri consistente, de până la 50% pentru pachetele cu plecare in vara anului 2015, sejururi si circuite.

„Având în vedere facilitarea călătoriei în UE prin eliminarea vizelor, va creşte numărul de turişti undeva între 25-35% din Republica Moldova către toate destinaţiile europene: Grecia, Spania, Portugalia sau România. Astfel, prognozăm că în aproximativ 3 ani de la deschidere, sediul din Chişinău va reprezenta undeva în jur de 7-8% din cifra de afaceri a Christian Tour” declarăMarius Pandel, CEO Christian Tour Romania

Agenţia Christian Tour Chişinau este situată pe Bd. C Negruzzi, Nr. 5; va avea 6 angajaţi în primul an, iar conducerea sediului va fi asigurată de un manager local cu experienţă în piaţa de turism din Republica Moldova. Acesta se va subordona şi va aplica strategia construită de board-ul managerial din Romania.

Commentarii [ 3 ] adaugă comentariu

  1. 2014.12.17 11:41 oba-na
    Asta este o victorie mare Agentiei nationala de turism si dl. Platon percsonal...
  2. 2014.12.17 11:43 Sima
    Cu asa operatorii piata noastra sa creste!
  3. 2014.12.17 11:47 Alex
    Acuma pe piata sa incepi transformari real...

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.