Cultură şi sport

​SURPRIZĂ PLĂCUTĂ PENTRU MARIANA EŞANU-CHERDIVARĂ DE LA FABRICA DE MOBILĂ ICAM

26 mai, 2016

În răspuns la solicitarea Uniunii federaţiilor de luptă din Moldova (UFLM), Federaţia internaţională de lupte a anunţat că Mariana Eşanu-Cherdivară va primi un bilet de participa la Jocurile Olimpice din Brazilia.

Preşedintele UFLM, Victor Peicov, a spus corespondentului „INFOTAG” că aceasta a devenit posibil după ce în sângele sportivei ucrainene, câştigătoare a turului de selectare din Serbia, au fost depistate substanţe interzise şi a fost lispitp de dreptul de a participa la Olimpiadă.

„Deoarece la turneu Mariana Eşanu-Cherdivară a cedat doar acestei adversare, ea şi va primi biletul olimpic”, a explicat Peicov.

Preşedintele Federaţiei de lupte feminine din Moldova, directorul general al fabricii de mobilă ICAM, Oleg Todorov, a subliniat necesitatea de a încuraja sportivii profesionişti, în special în cazul în care ei obţin succese considerabile.

„Pentru ca sportivii să obţină rezultate marcante, ei trebuie, după antrenamente intensive, să se poată odihni pe un divan bun”, a remarcat Todorov, informând că cu ocazia obţinerii biletului olimpic Mariana Eşanu-Cherdivară va primi un certificat pentru procurarea mobilei moale produsă la fabrică.

Commentarii [ 3 ] adaugă comentariu

  1. 2016.05.26 19:32 Fima
    Ori ce cadou este bine venit...
  2. 2016.05.27 08:34 Valentin
    Dl Todorov, ati facut un jest frumos!!!
  3. 2016.05.27 08:35 Nina
    Nu hoti tac, cem nicego!

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.