Cultură şi sport

​„LUPII ALBI” (CHIŞINĂU) AU FĂCUT PRAF „ELECTROMAŞ” (TIRASPOL)

30 mai, 2016

La sfârşitul săptămânii trecute au fost disputate meciuri dintr-un nou tur al campionatului Ligii de rugby din Europa de est. Meciul principal al turului a avut loc la Tiraspol, unde „Electromaş” a fost făcut praf de echipa „Lupii Albi” de la Universitatea de Educaţie Fizică şi Sport din Chişinău, cu scorul de 6:69.

Meciul între „Sporting” (Chişinău, Academia de Studii Economice) – „Triumf” (Academia militară) s-a încheiat cu rezultatul de 60:25.

Pe 5 iunie la Odesa va avea loc meciul liderilor campionatului între echipele „Credo” (Ucraina) şi „Lupii albi”.

„INFOTAG” precizează: Campionatul Ligii Europei de est este organizat al doilea sezon. Pentru primul loc luptă şase echipe – 4 reprezintă Moldova şi două – Ucraina. Echipele dispută cu fiecare adversar câte două meciuri – pe teren propriu şi în deplasare.

Turneul este organizat la iniţiativa Federaţiei de Rugby din Moldova în comun cu Uniunea rugbiştilor din regiunea Odessa sub egida Federaţiei internaţionale de rugby. În viitorul apropiat se planifică admiterea celor mai bune echipe ale campionatului la două turnee oficiale – Champions cup şi Challenge cup. Sponsor al Federaţiei de Rugby din Moldova este Mobiasbancă-Groupe Societe Generale.

Commentarii [ 2 ] adaugă comentariu

  1. 2016.05.31 08:43 David
    Im place cum promoveaza regbi Mobiasbanca, socot, ca tot depinde de la presedinte Rida Tekaia!
  2. 2016.05.31 08:46 Galina
    Clar ca fara Mibiasbanca si Rida tekaia regbi nu sa dezvolta asa cum sa dezvolta acum.

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.