Cultură şi sport

UN OM DE AFACERI DIN MOLDOVA A FOST DISTINS CU MEDALIA „PENTRU FOLOS ÎN DOMENIUL COMUNICAŢIILOR DE MARKETING”

20 octombrie, 2016

Omul de afaceri din Moldova, Andrei Jicol, a fost distins cu medalia „Pentru folos în domeniul comunicaţiilor de marketing”. Potrivit agenţiei INFOTAG, el este directorul agenţiei „TRENDSETER”, membru al Consiliului Asociaţiilor Agenţiilor de Publicitate.

Festivitatea de înmânare a medaliilor de onoare ale Consiliului Interstatal pentru Politica Antimonopol (CIPA) s-a desfăşurat săptămâna trecută la Sankt-Petersburg, în cadrul reuniunii Consiliului Coordonator pentru Publicitate.

Medalia „Pentru folos în domeniul comunicaţiilor de marketing” reprezintă o distincţie de onoare sub egida CIPA, acordată pentru performanţe în domeniul comunicaţiilor de marketing şi ramurilor conexe care au avut o influenţă pozitivă atât asupra dezvoltării pieţei, cât şi asupra vieţii societăţilor şi statelor, în general. Medalia este acordată şi pentru realizări în promovarea valorilor general-umane care contribuie la dezvoltarea cooperării umanitare şi la crearea unui spaţiu informaţional unic pe teritoriul statelor.

Distincţia reprezintă o medalie de aur (medalia este executată din argint de proba 925, placată cu aur), precum şi o insignă şi o legitimaţie. Medalia este personalizată şi este înmânată pentru proiecte concrete, pentru o serie de proiecte şi pentru merite deosebite în anumite profesii ce ţin de domeniul comunicaţiilor de masă şi de marketing.

INFOTAG precizează: Consiliul Coordonator (CC) pentru Publicitate din cadrul Consiliului Interstatal pentru Politica Antimonopol a fost constituit în septembrie 2004 cu scopul de a coordona activitatea statelor membre ale CSI în domeniul reglementării activităţii de publicitate. Pentru coordonarea activităţii comunităţilor de publicitate din ţările CSI, direcţionată spre promovarea unui mod de viaţă sănătos şi combaterea terorismului, CC a ales drept primă sarcină problemele de etică şi moralitate, dezvoltarea relaţiilor interstatale în domeniul publicităţii.

Agenţia „TRENDSETER” este una din cele mai mari case de vânzări din Moldova de publicitate exterioară. Compania oferă servicii de plasare a publicităţii outdoor şi indoor, precum şi pe panouri de tip LED, dar şi servicii de design grafic şi imprimare în format mare.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.