Cultură şi sport

​TINERII DIN MOLDOVA POT PARTICIPA LA PROGRAMUL ERASMUS+

23 ianuarie, 2017

Platforma de Parteneriat Estic pentru tineri (Eastern Partnership Youth Window 2017-2018) anunţă concurs pentru finanţarea proiectelor în cadrul programului Erasmus+ pentru organizaţii şi participanţi individuali din ţările Parteneriatului Estic, inclusiv din Moldova.

Potrivit agenţiei INFOTAG cu referire la site-ul Centrului de informare al Vecinătăţii Estice, primul concurs pentru cererile de granturi a fost deja lansat şi se va încheia pe 8 martie. Proiecte urmează a fi realizate în perioada 1 iulie – 31 decembrie.

Solicitările pot fi depuse la Agenţia executivă pentru educație, audiovizual și cultură (EACEA).

În perioada precedentă de finanţare, circa 37 mii de tineri au reuşit să beneficieze de asistenţa financiară în valoare totală de 31,5 mil. euro.

Programul Erasmus+ este un program al UE pentru educație, instruire, sport și tineret pentru perioada 2014-2020. Ea urmează după programele Tempus, Erasmus Mundus şi multe alte programe de educaţie şi tineret ale UE. În cadrul acesteia, prin intermediul parteneriatului transfrontalier, sunt susţinute organizaţiile publice şi private în eforturile de modernizare a sistemelor şi programelor lor educaţie.

Commentarii [ 1 ] adaugă comentariu

  1. 2017.01.23 18:59 Grigore
    Pentru asa dezvoltate la care noi avem nevoe, asta este foarte putini.

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.