Cultură şi sport

​EXPERŢII ESTONIENI VOR AJUTA MOLDOVA SĂ DEZVOLTE AGROTURISMUL

01 februarie, 2017

Mai mulţi experţi estonieni în domeniul agroturismului se află în vizită la nordul Moldovei pentru a-şi împărtăşi experienţa cu colegii moldoveni şi cu reprezentanţii autorităţilor publice locale.

Surse din cadrul Agenţiei de dezvoltare regională Nord au relatat pentru INFOTAG că vizita celor şase experţi va dura până la 3 februarie şi ei vor vizita orașele Bălți, Edineț, Ocnița și Soroca, unde se vor întâlni cu colegii locali şi vor discuta perspectivele de dezvoltare a agroturismului în regiune.

Directorul ADR Nord, Ion Bodrug, a spus că astfel de întâlniri le permit experţilor şi antreprenorilor moldoveni să întocmească planuri de afaceri în agroturism.

Vizita experţilor are loc în cadrul proiectului „Suport în dezvoltarea turismului rural sustenabil în Regiunea de Dezvoltare Nord, Moldova”. Proiectul, în valoare de 15 mii euro, a fost lansat la sfârșitul anului trecut, în cadrul unei ședințe de consultare publică a Programului regional sectorial în domeniul sporirii atractivității turistice.

Commentarii [ 4 ] adaugă comentariu

  1. 2017.02.01 18:27 Fima
    Nu cred ca la noi poate se fie asa ceva.
  2. 2017.02.01 18:29 Traian
    In Estonia stau acelasi oameni ca si in Moldova, cum asa - ei pot sa fac asa ceva, da noi, moldoveni - nu?
  3. 2017.02.01 18:30 Aculina
    Este o casa minunata!
  4. 2017.02.02 08:39 Andrei
    Noi speram ca statu sa face ceva in ramura aceasta...

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.