Cultură şi sport

ÎN REPUBLICA MOLDOVA A FOST LANSAT INFO CENTRUL ERASMUS+: YOUTH IN ACTION

14 august, 2017

În Republica Moldova a fost lansat Info Centrul Erasmus+: Youth in Action, care va oferi suport informaţional tinerilor şi organizaţiilor de tineret despre oportunităţile componentei de Tineret a programului Erasmus+.

Potrivit agenției INFOTAG, centrul a fost lansat sâmbătă, cu ocazia Zilei Internaționale a Tineretului, de către Centrul de resurse SALTO EECA, organizaţia care a creat reţeaua de Erasmus+ Youth Info Centre în 7 ţări ale Europei de Est şi regiunea Caucazului.

Directorul Institutului de Instruire în Dezvoltare „MilleniuM”, care va gestiona activitatea Info Centrul va oferi suport informaţional, promoţional şi educaţional pentru toate persoanele care doresc să se implice în mobilităţi de tineret din cardul Programului Erasmus+: Youth in Action.

INFOTAG precizează: Erasmus+ este Programul Uniunii Europene care sprijină acțiunile din domeniile Educație, Formare, Tineret și Sport pentru perioada 2014-2020, care se va derula pe o perioadă de șapte ani și va beneficia de un buget total de 14,7 miliarde de euro. Programul oferă granturi pentru o gamă largă de acțiuni și activități și încurajează dezvoltarea competențelor pentru studenți, stagiari, personal didactic și voluntari.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.