Cultură şi sport

​GRĂDINA BOTANICĂ VA GĂZDUI A DOUA EDIȚIE A CURSEI NOCTURNE DE HALLOWEEN „HELLRUN”

27 octombrie, 2017

Pe 28 octombrie, între orele 20.00-21.00, la Grădina Botanica va avea loc a doua ediție a cursei nocturne de Halloween, „HellRun”, realizată de Organizaţia social-sportivă Sporter.

Surse din cadrul organizației au comunicat pentru INFOTAG că scopul evenimentului constă în promovarea modului sănătos de viaţă, popularizarea atletismului în Republica Moldova, atragerea oamenilor la practicarea sportului şi la activitate fizică regulată pentru fortificarea sănătăţii.

„Distanţa cursei este de 4 km și presupune participarea întregii familii, iar traseul parcurs de sportivi va fi inundat de „ciudăţenii înfricoşătoare”, care vor amuza nu doar tinerii participanți, ci și adulții, iar la punctele de alimentare se vor servi surprize dulci”, au declarat ei.

Condiţia obligatorie a cursei este costumul de carnaval și lanterna. Taxa de participare este de 50 de lei, iar copiii de până la 10 ani participă gratuit.

La prima ediție a cursei, în 2016, au participat 300 de persoane, care s-au transformat pentru o seară în personaje din povești, eroi și răufăcători din benzi desenate populare, monștri, fantome și vampiri, care, de asemenea, au alergat o cursă de 4 km.

Commentarii [ 1 ] adaugă comentariu

  1. 2017.10.28 11:02 David
    Timpu pentru asta nu este prea frumos...

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.