Cultură şi sport

FEDERAŢIA DE TENIS DIN RM: PERSOANELE REŢINUTE PENTRU CORUPŢIE NU FAC PARTE DIN ORGANIZAŢIA NOASTRĂ

05 decembrie, 2017

Cei patru cetăţeni reţinuţi de Centrul Național Anticorupție, suspectaţi de trucarea unor meciuri şi organizarea pariurilor ilegale, nu au nimic comun cu Federaţia de Tenis din Moldova (FTM), a declarat preşedinta acesteia, Elena Organ.

Potrivit agenţiei INFOTAG, luni, în cadrul unei conferinţe de presă, ea a declarat că, în legătură cu apariţia unui comunicat al CNA şi cu informaţiile difuzate ulterior în presă precum că unul dintre cei reţinuţi este antrenor al FTM, niciuna dintre aceste persoane nu are nimic comun cu Federaţia”.

„Nici un angajat oficial al FTM nu a fost reţinut. Dacă vinovăţia celor patru suspecţi va fi demonstrată, ei trebuie să fie pedepsiţi conform legii. FTM mereu a pledat pentru transparenţă maximă în sport şi va continua să depună toate eforturile pentru a contracara fenomenul meciurilor trucate în viitor”, a spus ea.

INFOTAG precizează: Pe 29 noiembrie, CNA a emis un comunicat despre reţinerea a patru cetăţeni, suspectaţi de organizarea unor meciuri trucate. Potrivit informaţiilor, unul dintre reţinuţi ar fi fost antrenor al FTM.

Commentarii [ 2 ] adaugă comentariu

  1. 2017.12.05 09:31 David
    D-na Organ are dreptate...
  2. 2017.12.05 09:35 Anatol
    Federatia are nevoe de sustinere din partea oligahi, dl Sior singur deja nu are atita multi bani.

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.