Cultură şi sport

MOBIASBANCĂ A ORGANIZAT A CINCEA EDIȚIE A SĂRBĂTORII „BEAUJOLAIS NOUVEAU”

16 noiembrie, 2018

Peste 300 de clienţi şi parteneri ai băncii comerciale Mobiasbancă - Groupe Societe Generale au participat, joi seara, la cea de-a cincea ediție a sărbătorii vinului nou francez „Beaujolais Nouveau”. Evenimentul a fost găzduit de un restaurant din Chișinău.

Potrivit agenţiei INFOTAG, în discursul său de salut, preşedintele Mobiasbancă, Antoine Gabizon, a declarat că Beaujolais Nouveau este o „oportunitate de a cunoaște mai bine clienții băncii într-o atmosferă neformală”.

Antoine Gabizon a mulțumit clienților prezenți la eveniment pentru faptul că au ales serviciile Mobiasbancă. „Suntem mândri să știm că aveți încredere în noi. Acest lucru ne încurajează și ne determină să lucrăm și mai bine”, a spus președintele Mobiasbancă.

Prezent la eveniment, ambasadorul Franţei în R. Moldova Pascal Le Deunff a ținut un mic discurs în limbile română și franceză. ”Sunt foarte bucuros și onorat să mă aflu aici în această seară pentru a sărbători Beaujolais Nouveau, o sărbătoare franceză care a ajuns și la Chișinău,” a spus ambasadorul Franței în RM în limba română.

„La fel ca și Franța, Moldova este un mare producător de vinuri iar sectorul vitivinicol este un domeniu important pentru economia RM. Se dezvoltă relațiile și schimbul de experiență între vinificatorii din R.Moldova și Franța. Eu am încurajat și voi continua să încurajez aceste relații,” a adăugat ambasadorul în limba franceză.

În cadrul evenimentului a fost organizată o loterie în baza cărţilor de vizită. Șase oaspeţi norocoşi au câştigat câte o sticlă de vin francez din roada anului 2018.

INFOTAG precizează: Sărbătoarea vinul nou obținut din recolta anului curent „Beaujolais Nouveau“ se sărbătorește în Franța în fiecare an, în a treia zi de joi din noiembrie.

Commentarii [ 2 ] adaugă comentariu

  1. 2018.11.17 15:43 Alex
    Bravo, Mobiasbanca! A fost totuul MINUNAT!
  2. 2018.11.17 15:44 Vladimir
    Vin nou mie a aparut asa nivel mediu...

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.