Cultură şi sport

PARLAMENTELE ŢĂRILOR PARTENERIATULUI ESTIC PLANIFICĂ SĂ CREEZE O REŢEA COMUNĂ DE CERCETARE

06 decembrie, 2018

Parlamentele ţărilor Parteneriatului Estic intenţionează să creeze o reţea comună de cercetare. Documentul respectiv va fi semnat la reuniunea secretarilor generali ai Parlamentelor țărilor din cadrul Parteneriatului Estic, care va avea loc la Erevan în perioada 6-7 decembrie.

Potrivit agenţiei INFOTAG cu referire la surse din cadrul Parlamentului, Rețeaua de Cercetare a Parlamentelor din cadrul Parteneriatului Estic va fi creată pentru realizarea cercetării și activităților analitice comune și pentru facilitarea schimbului de informații dintre acestea, la solicitare.

Documentul va fi semnat de secretarii generali ai Adunării Naționale a Armeniei, Camerei Reprezentanților și Consiliului Republicii a Adunării Naționale a Republicii Belarus, Parlamentului Moldovei, Georgiei, Armeniei și Radei Supreme a Ucrainei.

Evenimentul de la Erevan este cea de-a doua Reuniune a Secretarilor generali ai Parlamentelor țărilor din cadrul Parteneriatului Estic. Prima reuniune a avut loc la Tbilisi, Georgia, în perioada 24-25 septembrie.

În cadrul reuniunii va fi discutat programul de activități planificate pentru prima jumătate a anului 2019, precum și aspecte legate de cooperarea interparlamentară între țările din cadrul Parteneriatul Estic.

Commentarii [ 1 ] adaugă comentariu

  1. 2018.12.06 17:33 Victor
    Igor Dodon dobietsea svoego, vot uvidite!

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.