Cultură şi sport

REVISTA "STRATUM PLUS" DIN CHIŞINĂU A FOST INCLUSĂ ÎN BAZA DE DATE SCIENTOMETRICĂ MONDIALĂ

16 ianuarie, 2019

Revista "Stratum plus", editată la Chişinău, a fost inclus în ianuarie 2019 în cea mai autoritară bază de date scientometrică mondială - WEB OF SCIENCE. Despre aceasta a comunicat pe facebook redactorul-şef al revistei, Mark Tkaciuk.

Potrivit agenţiei INFOTAG, el a scris că în ajunul aniversării a 20-a, revista internaţională de arheologie şi antropologie "a ajuns la o nouă înălţime de reputaţie".

Savantul a subliniat că "WEB OF SCIENCE este cea mai mare ligă de periodice ştiinţifice, în care revistele şi oamenii de ştiinţă îşi măsoară propriile performanţe în baza indicelui Hirsch şi altor indici de citare".

Tkaciuk şi-a felicitat colegii, reamintind că, în 2018, "Stratum plus" a fost în fruntea evaluării internaţionale a publicaţiilor dedicate arheologiei.

Revista "Stratum plus" este o revistă ştiinţifică internaţională, dedicată problemelor actuale din domeniul arheologiei şi antropologiei culturale. Revista este editată de Universitatea "Şcoala Antropologică Superioară" din Chişinău. Redacţia revistei include subdiviziuni la Sankt Petersburg, Odesa, Bucureşti şi Kiev.

Din 1999, revista este editată de şase ori pe an în limba rusă. Toate publicaţiile sunt revizuite şi însoţite de rezumate în limbile rusă, engleză şi română. În numerele apărute au fost publicate 50 de monografii şi peste 1500 de articole ale autorilor din 41 de ţări ale lumii.

Commentarii [ 3 ] adaugă comentariu

  1. 2019.01.16 12:05 Eva
    Dl Tcaciuc - om talentat!
  2. 2019.01.16 12:09 Vlada
    Esta un mare pacat ca dl Tcaciuc nu lucreaza in structurile de stat< el este bun analitic, manager si om.
  3. 2019.01.18 11:05 Filaret
    Dl Tcaciuc totdeauna a fost activ si rezultativ, asta este in caracterul lui.

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.