Cultură şi sport

MOLDOVA AGROINDBANK A DEVENIT CÂŞTIGĂTOAREA TURNEULUI OPEN CUPA PRESEI-2019 LA FUTSAL

16 aprilie, 2019

Echipa Moldova Agroindbank a devenit câştigătoarea turneului Open Cupa Presei-2019 la futsal, organizat în memoria jurnalistului sportiv Boris Harcenco.

Potrivit agenției INFOTAG, în finală bancherii au învins echipa Red UF cu scorul de 4:2. În meciul pentru locul 3, Moldavskaya GRES a învins echipa Griffin cu scorul de 8:4.

În total, la competiţie, care s-a desfăşurat în perioada 23 februarie - 13 aprilie 2019, au participat 14 echipe de la diverse agenţii economice şi instituţii mass-media.

La ceremonia oficială prilejuită de acest eveniment a participat președintele Asociației Presei Sportive din Moldova, Eduard Ciobanu, iar forul fotbalistic a fost reprezentat de către şeful serviciului de presă, Victor Daghi. Câştigătorii şi laureaţii turneului au primit diplome şi cadouri din partea organizatorilor.

„Boris Harcenco a fost nu doar un mare profesionist, ci și un bărbat altruist, dedicat sportului. Fiind reporter foto la multe jocuri olimpice și campionate mondiale, el nu a încetat în permanență să călătorească pe drumurile Moldovei, încercând să surprindă momente sportive unice în cadrul competițiilor din cele mai îndepărtate colțuri ale țării. Contribuția sa la dezvoltarea jurnalismului sportiv din Moldova a fost una enormă”, a relatat pentru corespondentul INFOTAG președintele Asociației Presei Sportive din Moldova, Eduard Ciobanu.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.