Cultură şi sport

STUDENŢII DIN MOLDOVA DISCUTĂ ÎN LIMBA FRANCEZĂ DESPRE DEZVOLTAREA COMPETENȚELOR FINANCIARE ȘI DE LEADERSHIP

18 aprilie, 2019

Studenţii din Moldova care cunosc limba franceză discută despre dezvoltarea competențelor financiare și de leadership în cadrul celei de-a treia ediții a Festivalului Științelor în limba franceză.

Potrivit agenţiei INFOTAG cu referire la Agenția Universitară a Francofoniei, care este organizatorul evenimentului, acesta are drept obiectiv promovarea studiilor în limba franceză și sensibilizarea publicului față de științele predate în limba franceză în Republica Moldova.

La festival participă toate universităţile din Chişinău. În cadrul acestuia sunt organizate ateliere gastronomice și de evaluare a stării nutriționale, ateliere digitale, dezbateri despre dezvoltarea competențelor financiare și de leadership, ateliere despre gestiunea și administrarea afacerilor. Festivalul se va încheia vineri cu un atelier în cadrul căruia participanții vor construi și programa roboței și vor învăța elemente de programare web și tehnologii multimedia.

Festivalului Științelor în limba franceză se desfăşoară anual cu susţinerea Ambasadei Franței în Republica Moldova şi a Alianței Franceze.

Commentarii [ 1 ] adaugă comentariu

  1. 2019.04.18 16:24 David
    Noi cu pofira acest program perdem tinerii talentati din pacate...

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.