Cultură şi sport

ECHIPA „SFÂNTUL GHEORGHE” A OBŢINUT UN PUNCT ÎN LUPTA PENTRU PREMIUL „PENTRU VOINŢA SPRE VICTORIE”

22 aprilie, 2019

În cea de-a VI-a etapă a campionatului Moldovei la fotbal în Divizia Naţională, echipa „Sfântul Gheorghe” (Suruceni) a învins în deplasare echipa „Zimbru” Chişinău cu scorul de 2:1 şi a obţinut un punct, deocamdată singurul în campionatul actual, în lupta pentru premiul „Pentru voinţa spre victorie”, instituit de revista economică „Profit” şi agenţia de presă INFOTAG.

Acest premiu este conferit la finele sezonului echipei a obţinut cele mai multe victorii în meciuri în care părea că nu are şanse de câștig. Anterior, premiul a fost acordat echipelor „Zaria” (Bălţi), „Sfîntul Gheorghe” (Suruceni) şi „Speranţa” (Nisporeni).

În alte meciuri ale campionatului au fost înregistrate următoarele rezultate: „Dinamo-Avto” (Tiraspol) – „Milsami” (Orhei) cu scorul de 0:0, „Sheriff” (Tiraspol) – „Codru” (Lozova) cu scorul de 2:1, „Speranţa” (Nisporeni) – „Petrocub Hînceşti” cu scorul de 1:1.

La cele patru meciuri ale etapei au fost circa 1200 de spectatori. După şase întâlniri, tabelul de marcaj este condus de „Sheriff” cu 15 puncte. Pe locul doi se află „Milsami” (13), iar pe trei – „Speranţa” şi „Sfîntul Gheorghe” cu câte 11 puncte. „Codru” şi „Zimbru” au doar câte un punct.

În Divizia A, după patru etape, lider este „Speranţa” (Drochia) cu 12 puncte, urmat de „Floreşti” cu 10 puncte. În sezonul 2020, Federaţia Moldovenească de Fotbal planifică să extindă numărul echipelor în Divizia Naţională până la zece.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.