Cultură şi sport

PREŞEDINTELE FEDERAŢIEI MOLDOVENEŞTI DE FOTBAL ŞI-A ANUNŢAT DEMISIA

22 aprilie, 2019

Preşedintele Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal (FMF), Pavel Ciobanu, şi-a anunţat demisia. Potrivit agenției INFOTAG, anunţul său în acest sens a fost publicat pe pagina FMF.

El a menţionat în mesaj că şi-a consacrat întreaga viaţă fotbalului.

„De peste 55 de ani sunt în fotbal. La început în fotbalul de copii, ulterior jucător în fotbalul mare, la cea mai iubită echipă a fotbalului moldovenesc, apoi antrenor, iar în ultimii ani mi s-a încredințat să conduc Federația Moldovenească de Fotbal. La toate aceste etape din viața mea am încercat să dau tot ce am mai bun. Sunt recunoscător sorţii că am reușit să aduc clipe de bucurie microbiștilor moldoveni în perioada când am jucat la echipa „Nistru” Chișinău”, a scris fostul fotbalist şi preşedintele FMF.

El a amintit că intenţiona să plece din funcţie acum doi ani, înainte de ultimul Congres al FMF de dare de seamă și alegeri, dar membrii Federației l-au convins să mai rămână în funcţie.

„Nu doream să-i dezamăgesc pe toți cei care au avut încredere în mine și în proiectele care urmau să fie realizate. Atunci am spus membrilor Comitetului Executiv al FMF că voi continua încă doi ani pentru a asigura începutul unor proiecte care erau în programul nostru de activitate și apoi voi lua o decizie. Timpul, atât cel petrecut pe teren, cât și într-o funcție, are limitele sale obiective, care se pot manifesta în orice moment. Astăzi cred că acest moment a sosit. Am decis să mă retrag din funcția de președinte al Federației Moldovenești de Fotbal”, a declarat Ciobanu.

El a subliniat că aceasta „nu este o decizie spontană, dar una gândită”.

„Nu este o decizie ușoară, dar este decizia mea personală și am dorit să o comunic opiniei publice. Doresc să mulțumesc tuturor celor cu care, pe parcursul vieții mele, am muncit împreună pentru dezvoltarea fotbalului moldovenesc. Sunt recunoscător antrenorilor, jucătorilor, arbitrilor, oficialilor, lucrătorilor cluburilor și școlilor de fotbal, reprezentanților asociațiilor raionale, partenerilor, sponsorilor, colegilor de la FMF, FIFA și UEFA, ziariștilor sportivi, familiei mele, care a fost alături de mine pe parcursul acestor ani și în mod special microbiștilor, pe care i-am simțit permanent alături”, a scris Ciobanu în mesajul său.

Pavel Ciobanu a fost preşedintele Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal începând cu 1997, timp de 22 de ani.

Commentarii [ 4 ] adaugă comentariu

  1. 2019.04.22 17:11 Eftodi
    Eto plohaea novosti dlea moldavskogo futbola odnoznacino.
  2. 2019.04.22 17:14 Fima
    Dl Cebanu face o combinatie complicata, evident.
  3. 2019.04.23 13:34 Cezar
    Este ceva important daca el a dat demisia cu propria sa vointa...
  4. 2019.04.25 10:13 Mamuca
    Macar cineva din jurnalistii pot sa intreb ce concret santimplat, de ce el a dat in demisie?

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.