Cultură şi sport

​ÎN CADRUL CAMPANIEI „REVIN CU DRAG” A FOST LANSAT PRIMUL GHID AL TURISMULUI VINICOL ÎN MOLDOVA

18 mai, 2020

Oficiul Național al Viei și Vinului (ONVV) a lansat primul ghid al turismului vinicol în Moldova. Potrivit agenţiei INFOTAG, acesta a fost realizat în cadrul campaniei informaţionale „ReVin cu drag”, care se va desfăşura în această vară.

„În contextul pandemiei, care afectează comunitatea vitivinicolă mondială, prin acest ghid se dorește demonstrarea că Republica Moldova oferă nu doar vinuri de calitate, dar și experiențe oenoturistice unice. Ne propunem să creștem numărul de turiști locali, în special în perioada estivală, când tot mai multe persoane vor dori să călătorească în siguranță, să descopere locuri noi și să cunoască Vinul Moldovei”, a spus directorului Oficiului Național al Viei și Vinului, Gheorghe Arpentin.

Campania își propune să popularizeze turismul vitivinicol la nivel național pentru a atrage cât mai mulți vizitatori la cramele și vinăriile care oferă servicii turistice și va fi însoțită de hashtag-ul dedicat #Revincudrag. Potențialii vizitatori vor afla detalii despre vinăriile din țară, despre micile afaceri vinicole de familie, dar și despre cramele care urmează să-și deschidă ușile în acest an. Ghidul cuprinde descrierea, istoria, ofertele și pachetele turistice ale vinăriilor din țară. Mai mult, aici pot fi găsite și hărțile de acces către crame, distanțele de parcurs, dar și timpul estimativ necesar pentru a ajunge la destinație.

Ghidul este elaborat sub forma unei cărți de călătorii și este disponibil online, în mod gratuit, pe pagina de facebook Wine of Moldova, începând cu data de 14 mai și poate fi descărcat pe dispozitivele mobile pentru comoditatea utilizatorilor.

Commentarii [ 1 ] adaugă comentariu

  1. 2020.05.20 13:32 Nicolae
    Noi si asa bem prea mult...

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.