Cultură şi sport

​PREŞEDINTELE GERMANIEI A ADUS MULŢUMIRI UNEI CETĂŢENE A MOLDOVEI DE LA BERLIN PENTRU ACTIVITATEA EI

01 iunie, 2020

Preşedintele Germaniei, Frank-Walter Steinmeier, a adus mulţumiri unei cetăţene a Moldovei de la Berlin pentru activitatea ei.

Potrivit corespondentului special al agenţiei INFOTAG de la Berlin, preşedintele german a vizitat cu ocazia „Zilei vecinilor” casa pentru copii şi adolescenţi „Jona’s Haus” de la Berlin. În cadrul vizitei, preşedintele a fost însoţit de soţia sa, Elke Buedenbender. Șefa „Jona’s Haus” este Svetlana Nejelscaia, o cetățeană a Moldovei, care i-a familiarizat pe oaspeţi cu activitatea pedagogică desfășurată pentru susţinerea și dezvoltarea copiilor și adolescenților din familii social-vulnerabile.

„Sunt impresionat de munca dumneavoastră și a angajaților de aici. Ceea ce faceţii pentru viitorul copiilor și adolescenților merită un mare respect și recunoștință. Activitatea „Jona’s Haus” este foarte valoroasă și este un exemplu de solidaritate, precum și un model de urmat”, a spus Steinmeier.

INFOTAG precizează: „Jona’s Haus” a fost fondat în 2006 de fundația de caritate creștină non-profit Stiftung Jona. Zilnic, centrul este vizitat de peste 100 de copii și adolescenți. Scopul fundaţiei este de a îmbunătăți condițiile de viață și perspectivele copiilor și adolescenților din familiile mai puțin protejate.

Commentarii [ 2 ] adaugă comentariu

  1. 2020.06.01 14:32 Nina
    Bravo! Bravo! Bravo!
  2. 2020.06.01 14:34 Stanislav
    Este un eczempl excelent!

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.