Cultură şi sport

SHERIFF TIRASPOL VA JUCA ÎN LIGA CAMPIONILOR CU FOLLA ESH DIN LUXEMBOURG

10 august, 2020

În prima etapă de calificare a Ligii Campionilor din sezonul 2020-2021, clubul moldovean Sheriff va juca la Tiraspol cu echipa Folla Esh din Luxemburg. Data finală a meciului nu a fost încă stabilită, dar se știe că va avea loc fie pe 18, fie pe 19 august.

După cum a fost informat corespondentul sportiv al agenției INFOTAG, acest lucru a devenit cunoscut cu o zi înainte, după tragerea la sorți de la sediul UEFA din Nyon (Elveția). Va exista un singur meci în primul tur. În caz de egalitate în timpul de bază, se va acorda un timp suplimentar. Și dacă acest lucru nu va ajuta la stabilirea câștigătorului, vor urma penalitățile de după meci.

Al doilea meci din runda de calificare va avea loc fie pe 25, fie pe 26 august. Adversarul, pe 10 august, după tragerea la sorți.

Echipa care va fi învinsă în prima etapă de calificare a Ligii Campionilor nu va înceta să participe la competițiile europene. Ea va participa la cea de-a doua etapă de calificare din Europa League.

Echipa Sheriff, luând în considerare cele două partide din Divizia Națională, va trebui să joace patru meciuri timp de 11-12 zile.

Infotag: Clubul de fotbal Folla Esh a fost fondat în 1906. Echipa a învins deja cluburi din Moldova. Astfel, în prima etapă de calificare a sezonului Europa League 2017-2018, ea a reușit să-l învingă pe Milsami (Orhei) în două meciuri - 2: 1 și 1: 1. Culorile clubului sunt apărate de o duzină de legionari, dintre care cinci sunt cetățeni francezi. Clubul are jucători din Belgia, Bosnia și Herțegovina, Senegal și Congo. Dar majoritatea fotbaliștilor sunt cetățeni ai Luxemburgului. Printre aceștia se numără jucătorii care fac parte din echipa națională a țării. În special, atacantul Stefano Benci, care a înscris în toamna lui 2018 la Chișinău, mingea în plasa goală a echipei naționale a Moldovei în cadrul turneului Ligii Națiunilor. Drept urmare, meciul s-a încheiat la egalitate - 1: 1.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.