Cultură şi sport

MAI MULT DE 700 DE VINURI MOLDOVENEŞTI PARTICIPĂ LA CONCURSUL NAȚIONAL AL MĂRCILOR COMERCIALE NOTORIU WINE AWARDS

14 septembrie, 2020

Peste 700 de mărci de vinuri spumante și divin din Moldova, premiate pentru calitate la nivel internațional, participă la competiția națională Notorium Wine Awards.

Potrivit agenţiei de presă INFOTAG, aceasta a fost organizată de Intelstart, o echipă de mandatari autorizați și avocați în domeniul protecției proprietății intelectuale, al cărei reprezentant Marin Bunescu a declarat luni într-o conferință de presă că această competiţie se desfășoară pentru al cincilea an consecutiv, include 10 categorii și sub deviza: „Fiecare merită să fie apreciat!”.

Primele trei vinuri pentru fiecare dintre cele 10 categorii vor primi trofeul Wine Awards și utilizarea exclusivă a autocolantelor cu logo-ul iconic Voted Wine / Sparkling Wine / Divin pentru a spori vânzările, încrederea și loialitatea clienților. Câștigătorii concursului vor fi promovați în lanțurile de supermarketuri și în magazinele de specialitate

„Echipa Notorium încurajează agenții economici să transforme criza într-o oportunitate și, participând la competiție, să-şi crească vânzările, încrederea și loialitatea clienților”, a explicat Bunescu.

Potrivit acestuia, cele mai populare vinuri vor fi selectate prin vot online de către utilizatorii Facebook pe pagina oficială www.notorium.wine. Ceremonia de premiere va avea loc la sfârșitul lunii noiembrie.

Commentarii [ 1 ] adaugă comentariu

  1. 2020.09.14 17:26 Dorin
    Concurenta este destul de mare, da premii nu sunt, de aceia interes este mic...

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.