Exclusiv

Press-release

Reforme în gestiunea fondului locativ în Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina

Reforme în gestiunea fondului locativ în Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina

31.01.2018Destrămarea imperiului sovietic și declararea independenței în Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina, a generat mai multe reforme. Trecerea de la sistemul administrativ de comandă la principiile economiei de piață, renunțarea statului la rolul de monopolist privind investirea mijloacelor financiare pentru dezvoltarea şi întreținerea fondului de locuințe au condus spre o situație neordinară în sectorul spațiului locativ.


Press-release

Press-release

05.04.2013Consiliul Asociaţiei Investitorilor străini despre acţiunea autorităților la staţiile PECO Tirex Petrol


Пресс-релиз

Пресс-релиз

05.04.2013Moldasig menţine poziţia de lider pe piaţa de asigurări din Republica Moldova


Comunicat de presă

Comunicat de presă

05.04.2013Astfel da atacuri asupra business-ului sunt inadmisibile

Comentarii

TRANSPLANTOLOGIA DIN MOLDOVA

TRANSPLANTOLOGIA DIN MOLDOVA

01.04.2013(Directorul Agenției de Transplant, Igor CODREANU, a relatat despre operații unice de transplant de organe de la donatori vii într-un interviu acordat reporterului agenției ”INFOTAG”, Alina Popova).

Presa

MARIAN LUPU: TERMENUL LIMITĂ PENTRU ÎNAINTAREA CANDIDATULUI LA FUNCȚIA DE PRIM-MINISTRU ESTE SFÂRȘITUL SĂPTĂMÂNII VIITOARE

MARIAN LUPU: TERMENUL LIMITĂ PENTRU ÎNAINTAREA CANDIDATULUI LA FUNCȚIA DE PRIM-MINISTRU ESTE SFÂRȘITUL SĂPTĂMÂNII VIITOARE

05.04.2013Termenul limită pentru înaintarea candidatului la funcția de prim-ministru este sfârșitul săptămânii viitoare. Despre aceasta a declarat președintele Parlamentului, liderul Partidului Democrat (PDM), Marian Lupu în cadrul emisiunii ”Fabrica” de la Publika TV.

Galeria foto

UE SPRIJINĂ PROIECTUL PRIVIND CONSOLIDAREA ÎNCREDERII ÎNTRE PROFESORII DE PE AMBELE MALURI ALE NISTRULUI

UE SPRIJINĂ PROIECTUL PRIVIND CONSOLIDAREA ÎNCREDERII ÎNTRE PROFESORII DE PE AMBELE MALURI ALE NISTRULUI

Despre agenţie

Agenţia Infotag

Agenţia de presă INFOTAG a început să activeze în luna martie 1992. Un grup de ziarişti de la agenţia de presă de stat, care nu a putut cădea de acord cu modul de prezentare oficială a ştirilor pe marginea conflictului armat din Transnistria şi cu „războiul informaţional” care se declanşase, a decis să înfiinţeze prima agenţie de ştiri independentă din Republica Moldova. Încă pînă la înregistrarea oficială a agenţiei INFOTAG, beneficiari ai ştirilor agenţiei au devenit multe mijloace de informare în masă, în primul rînd din afara Moldovei.

Agenţia INFOTAG a fost înregistrată oficial în luna noiembrie 1993 (numărul de înregistrare este 105026181).

În mai puţin de 13 ani de activitate pe piaţa informaţiei politice, economice şi financiare, INFOTAG şi-a cîştigat reputaţia unui furnizor de informaţie din Moldova cu autoritate, competent, iar principalul, obiectiv. Colectivul agenţiei - constituit, în fond, din ziarişti tineri şi cu perspectivă, cu vîrsta cuprinsă între 25 şi 40 de ani – abordează în mod profesionist şi cu responsabilitate munca de reporter la agenţia de presă. Scriind zilnic ştiri, colectivul de ziarişti reflectă evenimentele la persoana a treia, conducоndu-se după deviza agenţiei: „Obiectivitate, operativitate, coerenţă”.

Graţie aplicгăii în practică a acestor principii, agenţia INFOTAG a devenit o sursă de informaţii de care ţin seama cei care se interesează de situaţia din ţară, adoptă decizii importante, investesc mijloace în economia Moldovei. INFOTAG oglindeşte exact şi nepărtinitor principalele evenimente politice, prognozele şi comentariile sale reflectă starea reală de lucruri din ţară. Numeroşii noştri beneficiari s-au convins în repetate rînduri că poţi avea deplină încredere în informaţiile, analizele şi prognozele făcute de agenţia INFOTAG.

Serviciile informaţionale ale agenţiei INFOTAG includ ştiri cu tematica generală, cu cea politică, economică şi financiară, date despre piaţa primară şi cea secundară a valorilor mobiliare, tendinţele în dezvoltarea ramurilor de bază ale economiei moldoveneşti, situaţia la nivel macroeconomic şi din sectorul real al economiei ţării. Produsele informative ale agenţiei INFOTAG se întemeiază exclusiv pe date şi fapte, acestea fiind completate de materialul analitic al experţilor agenţiei.

Printre abonaţii agenţiei INFOTAG se numără cunoscute mijloace de informare din Moldova, agenţii şi corespondenţi străini, structuri de stat şi organizaţii neguvernamentale, reprezentanţe diplomatice şi comerciale ale unor ţări, acreditate la Chişinău, Kiev, Bucureşti şi Moscova, reprezentanţe ale FMI, BM, BERD, companii de audit, de consultanţă şi de asigurări, bănci, mari corporaţii, fonduri de investiţii, societăţi pe acţiuni şi firme de brokeraj.

MAIB promotii