Economie

BERD DESFĂŞOARĂ CURSUL „DEZVOLTAREA ABILITĂȚILOR DE CONDUCERE PENTRU FEMEI ÎN AFACERI”

13 martie, 2014

Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) desfăşoară în zilele de 13-14 şi 20-21 martie cursuri de dezvoltare a abilităţilor de conducere pentru femeile din mediul de afaceri din Moldova cu genericul „Instrumente de autoevaluare. Cum să creezi un impact pozitiv?”.

Potrivit agenţiei „INFOTAG”, cu referinţă la organizatorii cursului, instruirea este parte a programului „Femeile în Afaceri”, susținut financiar de Guvernul Suediei.

Cursul urmărește să dezvolte abilitățile a 20 de doamne care doresc să inițieze o afacere sau care dețin o afacere proprie de maxim 2 ani și include tematici precum: înțelegerea provocărilor înfruntate de femeile de afaceri și abordarea acestora, identificarea și aprecierea punctele forte, identificarea zonelor de dezvoltare și cunoașterea mai aprofundată de sine, dezvoltarea strategiei de echilibrare a vieții profesionale și familiale, stabilirea obiectivelor personale și profesionale realiste și realizarea planurilor de acțiuni pentru atingerea lor, crearea rețelilor de antreprenori în scopul unui sprijin reciproc și colaborări continue.

„INFOTAG” precizează: Programul BERD Business Advisory Services (BAS) activează în Republica Moldova din anul 2005 și are ca scop dezvoltarea competitivității întreprinderilor private mici şi mijlocii (ÎMM). Programul oferă asistență financiară ÎMM-lor pentru implementarea proiectelor de consultanță, susținerea femeilor-antreprenori, precum şi organizează activități care au drept scop dezvoltarea capacităților ÎMM-lor.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.