Economie

​AUSTRIA CONTRIBUIE LA SPORIREA CALIFICĂRII ANTREPRENORILOR DIN MOLDOVA

21 aprilie, 2015

Camera de Comerţ şi Industrie din RM acceptă cereri de participare la programul de sporire a capacităţilor manageriale, realizate în comun cu Camera de Economie a Austriei.

Potrivit agenţiei „INFOTAG”, cu referire la CCI, proiectul este orientat spre discutarea subiectelor importante în condiţii de globalizare cu scopul de a obţine noi capacităţi în domeniul managementului financiar, strategie/planificare/organizare şi managementul riscurilor.

Prima etapă a programului prevede participare la un curs intensiv din trei module de pregătire: managementul riscurilor (13-15 mai), managementul modificărilor (3-5 iunie) şi managementul proiectului (24-26 iunie). După ce va avea loc etapa de testare (27 iunie).

A doua etapă prevede stagiere de şase zile în toamnă, la Viena, pentru identificarea potenţialilor parteneri de afaceri – companii austriece, participare la forul de afaceri moldo-austriac, vizitarea evenimentelor.

La finalul programului participanţii vor primi diploma WIFI (Austria). Costul participării - 639 euro.

Detalii la seminar@chamber.md.

„INFOTAG” precizează: Programul este realizat timp de 1,5 ani. În acest timp la program au participat peste 200 antreprenori moldoveni.

Commentarii [ 2 ] adaugă comentariu

  1. 2015.04.21 11:58 Nicu
    Vena este cu Chisinau totdeauna!!!
  2. 2015.04.21 12:20 Sirisa
    Moldova si moldovenii nu sa uite asta niciodata!

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.