Economie

​ VLAD PLAHOTNIUC LA DISCUȚII CU OAMENI DE AFACERI MOLDOVENI ȘI INVESTITORI STRĂINI

10 iunie, 2016

Aproximativ 100 de antreprenori și dezvoltatori, reprezentând companii autohtone și din străinătate, au participat joi, 9 iunie, la o dezbatere cu privire la soluțiile de îmbunătățire a climatului de afaceri și investițional din țara noastră. Evenimentul a fost găzduit de către Vlad Plahotniuc, fondator al Asociației Oamenilor de Afaceri din Moldova, informeză un comunicat de presă al AOAM.

În cadrul discuțiilor, au fost dezbătute o serie de măsuri, proceduri și politici care afectează activitatea companiilor, precum și pașii care ar trebui realizați pentru corectarea sau îmbunătățirea acestora.

La discuție au participat și s-au implicat oameni de afaceri care își desfășoară activitatea de ani de zile în Republica Moldova, reprezentând domenii diverse, precum construcții, financiar-bancar, comerț, agricultură, IT și telecomunicații, industrie, servicii, imobiliar.

"Vom mai avea astfel de întâlniri, pentru că ne ajută să identificăm o viziune comună asupra dezvoltării mediului de afaceri, ceea ce ne-a lipsit atât de mult de-a lungul anilor.

Îmi propun ca în comun să analizăm și modalitățile mai eficiente de cooperare cu autoritățile statului, ca să îmbunătățim condițiile în care activează oamenii de afaceri. Consider că întâlnirea de astăzi va fi de bun augur pentru o mai bună dezvoltare a business-ului moldovenesc de acum încolo", a scris fondatorul AOAM, Vlad Plahotniuc într-o postare de Facebook.

Demersul face parte din seria consultărilor demarate de AOAM pentru consolidarea unui mediu de afaceri predictibil și stabil în Republica Moldova. Potrivit reprezentanților AOAM, mai multe astfel de discuții constructive vor fi organizate în perioada următoare, sub forma unor grupuri de lucru tematice.

Commentarii [ 6 ] adaugă comentariu

  1. 2016.06.10 09:44 Ivan
    Demult el trebue sa face tot in mod deschis si transparent!
  2. 2016.06.10 09:45 Horia
    Nu pot sa spun ca anume acest biznesmanii sunt elita de biznesul moldovenesc.
  3. 2016.06.10 09:46 Efim
    Cine stie, poate asa si trebue... Nu stiu, stiu numai aceia ca dl Plahotniuc este om rezultativ si efectiv.
  4. 2016.06.10 09:55 Eleonora
    El asta face ca vrea sa fie p[rim-ministru...
  5. 2016.06.11 13:48 Viorel
    Dece el singur hotareste toate intrabari in tara noastra?
  6. 2016.06.12 13:00 Jora
    Noi ce vrem sa facem o noua dictatura a dl Plahotniuc?

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.