Economie

​ACTIVITATEA PE BAZĂ DE PATENTĂ NU VA FI SUSPENDATĂ DE LA 1 IANUARIE 2017

29 iulie, 2016

Activitatea antreprenorilor deţinători de patentă nu va fi suspendată la 1 ianuarie 2017. După cum a relatat corespondentul „INFOTAG” de la Parlament, despre aceasta a declarat jurnaliştilor preşedintele Partidului Socialiştilor, Igor Dodon.

„Noi am înregistrat un proiect de lege în acest sens, am desfăşurat un volum mare de lucru, numeroase întrevederi. Situaţia dată s-a discutat şi în comisia parlamentară pentru economie, buget şi finanţe. S-a decis de a crea un grup de lucru pentru a definitiva proiectul de lege, dar activitatea pe bază de patentă nu va fi interzisă”, a spus Dodon.

Preşedintele comisiei parlamentare de profil, Ştefan Creangă, a confirmat că guvernarea şi opoziţia au găsit un compromis privind acest subiect.

„Grupul de lucru va veni cu idei pentru ca noi să putem înainta propuneri clare, care vor fi discutate şi adoptate în cadrul sesiunii toamnă-iarnă a Parlamentului”, a spus deputatul Creangă.

Astfel, proiectul de lege privind operarea modificărilor la Legea cu privire la patenta de întreprinzător, adoptat miercuri de Guvern, nu va fi discutat.

Commentarii [ 1 ] adaugă comentariu

  1. 2016.07.31 18:30 Eleonora
    În șfîrșit, mergem spre Victorie și nu vom ceda nicidecum !!!
    Legea poate fi modificată(că-i făcută de oameni-în detrimentul oamenilor, pentru interese meschine, pentru monopol).
    Deacea v-om merge pînă la capăt-conform dreptului de cetățean din Constituția R.M.

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.