Economie

​O ECHIPĂ DE JURNALIŞTI A REALIZAT FILMUL „O ZI” DIN VIAŢA OMULUI DE AFACERI VLAD PLAHOTNIUC

28 octombrie, 2016

O echipă de jurnalişti de la un post de televiziune privat, care aparţine omului de afaceri Vlad Plahotniuc, a realizat filmul „O zi” din viaţa oligarhului.

Potrivit agenţiei INFOTAG, în minutul 29 al filmului se vorbeşte despre ziua de lucru a coordonatorului coaliţiei de guvernare, care începe la ora 5.45.

Plahotniuc îşi începe ziua în sala de forţă, dotată cu cele mai moderne echipamente. Apoi jurnalistul împreună cu eroul principal merg la bucătărie, iau cunoştinţă de meniu. Dejunul unuia dintre cei mai bogaţi oameni din Moldova include suc proaspăt de portocale, terci şi fructe şi legume. Plahotniuc povesteşte că s-a născut într-o familie săracă de profesori de la ţară şi a fost printre cei mai mici copii.

În blocul de pe strada Bulgară din Chişinău Plahotniuc i-a adunat pe mai mulţi membri ai familiei sale. Printre ei se numără părinţii, fratele Andrei şi trei surori – Vera Morozan, Tatiana Plahotniuc şi Elena Luncaşu.

Îmbrăcându-se pentru a merge la serviciu, milionarul a arătat o garderobă impresionantă, cu zeci de costume de la renumite case de modă.

Vorbind despre posibilităţile sale, Plahotniuc recunoaşte că acestea sunt mari.

„Vreau să transform Moldova într-o țară prosperă. N-aș putea să-mi părăsesc țara. Sunt prea implicat aici și mă doare, îmi pasă”, a spus liderul PDM.

Plahotniuc l-a adus pe jurnalist la biroul oficiului său, dotat cu mobilă galbenă din piele. Însă omul de afaceri nu îşi petrece tot timpul în cabinet, ci printre oameni. Are întrevederi cu oameni de afaceri începători, cu diplomaţi, cu activul partidului, unde oamenii arată o simpatie vădită pentru eroul filmului.

Plahotniuc recunoaşte că Moldova e o ţară mică şi săracă deocamdată.

„Dar nu trebuie să ne certăm cu nici un vecin. Nici cu România, nici cu Ucraina, nici cu Rusia. Şi chiar şi atunci când ne vom îmbogăţi, trebuie să ne ştim locul şi să prietenim cu toţi”, susţine businessmanul, pe care opoziţia îl consideră oligarh ce controlează toate ramurile puterii în ţară.

Omul de afaceri a vorbit şi despre viziunea sa asupra banilor.

„Pentru mine banii sunt un instrument pentru a implementa proiecte de viitor”, a remarcat el.

Plahotniuc l-a dus pe jurnalist în biblioteca sa cu mii de cărţi şi i-a arătat colecţia de monede vechi, precizând că „numismatica este slăbiciunea sa”, fără să spună cât a cheltuit pentru ediţiile rare de cărţi şi pentru monede.

El a recunoscut că, din cauza zilei încărcate de lucru, doarme câte 3-4 ore pe zi.

Explicând de ce cei doi fii ai săi învaţă în Elveţia, dar nu în Moldova, el a spus că pentru ei acest lucru ar fi unul riscant.

„Îmi lipsesc copii. Este un reproș pe care mi-l fac tot timpul, dar ar fi fost riscant să-i las aici atunci când am intrat în politică”, recunoaşte omul de afaceri.

Vlad Plahotniuc îşi încheie ziua de lucru venind acasă cu un Mercedes-Benz S 600 blindat.

El regretă că uneori imaginea sa proastă, inventată, încurcă colegilor şi Partidului Democrat.

„Păcat că această imagine artificială încurcă colegilor şi prietenilor mei. Regret acest lucru”, a recunoscut Plahotniuc.

Commentarii [ 7 ] adaugă comentariu

  1. 2016.10.28 14:42 Fima
    El este destul de atractiv om si barbat!
  2. 2016.10.28 14:45 David
    Fim a aratat, ca Plahotniuc are tot ce vrei, el nu are stima de popor si de oameni simple...
  3. 2016.10.28 14:46 Larisa
    Vreau sa spun un lucru de ce Fond dl Plahotniuc a dat 700 000 de mii ajutor si axcuma dl Lupu nu poate sa obtina sustinerea de 15 procente electoratu?
  4. 2016.10.29 13:42 Horia
    Acuma el este foarte si foarte puternic...
  5. 2016.10.29 13:45 Lazar
    Prea mult atentie noi dam personei dl Plahotniuc, el este om ca altii nu este deosibit...
  6. 2016.10.29 13:47 Daria
    De ce asa mult vorbim despre acest om?
  7. 2016.10.29 18:28 Яралов
    У таких людей, как господин Плахотнюк, всегда есть на всякий случай ПРИПАСЕНЫ и отходы, вдруг, все что говорит Ренато, осуществится.

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.