Economie

​LA CHIŞINĂU A ÎNCEPUT CONSTRUCŢIA ŞCOLII INTERNAŢIONALE „HERITAGE”

07 decembrie, 2016

În sectorul Botanica din Chişinău a început construcţia şcolii internaţionale „Heritage”, care îşi va începe activitatea în toamna anului 2017.

Potrivit agenţiei INFOTAG, şcoala va fi o instituție de învățământ modernă pentru copii de vârstă școlară, cu programe de studii naționale și internaționale, bazate pe abordarea individuală a fiecărui copil. „Heritage” își va desfășura activitatea în baza programului național de studii, oferind în același timp posibilitate elevilor de a alege să studieze obiecte cu predare în limba engleză, în cadrul programului internațional. Aceasta le va garanta posibilitatea de a obține o certificare internațională.

Suprafața totală de construcție este de aproximativ 7,5 mii metri pătrați, iar capacitatea instituției de învățământ va fi de 450 de copii, cu o echipă de profesori și personal administrativ în număr de 100 de persoane.

Proiectul școlii internaționale „Heritage” este implementat prin investiții private ale investitorului autohton Natalia Cecetova (Centrul de educație și dezvoltare a copiilor „Inventor”, centrul medical „Eurolab”, clubul de fotbal „Zimbru”, compania „Tirex Petrol”, compania „Chateau Vartely”, grupul companiilor „AMG”) și ale investitorului străin Sinan Bora (grădinița „CHIPS”, centrul comercial „Shopping MallDova”, Spitalul Internațional Medpark, hotelul „Radisson Blu Leogrand”).

Valoarea totală a investițiilor în cadrul proiectului se ridică la 10 milioane de euro.

Commentarii [ 3 ] adaugă comentariu

  1. 2016.12.07 15:51 David
    Cu asa scoala Chisinau nostru sa fie mai frumos.
  2. 2016.12.07 15:54 Fima
    La sfirsit asa scoala sa fie si la noi in Moldova.
  3. 2016.12.07 19:52 andrei
    Asa investitii statu trebue sa saluta si sustina!!!

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.