Economie

SERGHEI CEBOTARI: VÂNZAREA CELOR 41,09% ACŢIUNI ALE MAIB ÎNSEAMNĂ OBŢINEREA UNUI INVESTITOR DE ÎNCREDERE CU REPUTAŢIE INTERNAŢIONALĂ

26 octombrie, 2017

Pentru BC Moldova Agroindbank S. A. (MAIB), vânzarea celor 41,09% acţiuni ale băncii înseamnă obţinerea unui investitor de încredere cu reputaţie internaţională înaltă în lumea financiară, consideră preşedintele Comitetului de Conducere al băncii, Serghei Cebotari.

Potrivit agenţiei INFOTAG cu referire la interviul oferit de bancher în numărul din octombrie al revistei „Profit”, o asemenea tranzacție va îmbunătăți imaginea băncii, îi va permite să se dezvolte cu noi forțe, ținând cont de prezența unui investitor străin strategic în capital.

„Este un proces foarte important și responsabil de care are nevoie acum nu numai MAIB, ci și sistemul bancar al țării per ansamblu, deoarece investițiile în băncile moldovenești făcute de investitori strategici cu reputație internațională vor deveni un fenomen esenţial”, a spus bancherul.

În prezent, managerii MAIB implementează strategia de transformare a instituției financiare în cea mai inovatoare bancă din țară.

„Pentru a realiza această sarcină strategică, top-managerul cu experiență nu scapă din vedere motivația, făcând în aşa fel, încât aceasta să fie prezentă la cei peste 2000 de angajați ai băncii”, scrie publicaţia financiară.

„Angajații ar trebui să fie mândri că lucrează la MAIB, de rezultatele atinse, primind în același timp satisfacție din activitate și recompensă pentru munca lor”, a subliniat Cebotari. (Mai multe detalii aflaţi în numărul din octombrie al revistei „Profit”).

Commentarii [ 5 ] adaugă comentariu

  1. 2017.10.26 17:46 Lidia
    Da, sunt de acord si este evident ca dl Cebotari vre multe, pacat ca el nu are posibilitati pentru asta.
  2. 2017.10.26 17:49 Anatolie
    Situatia nu incurca MAIB sa face profit frumos!
  3. 2017.10.26 17:53 Elena
    Conecino cito Cebotari hocet investora s imenem i zapadnogo, a cem emu plohoi mestnii, cotorii vse mojet i znaet?
  4. 2017.10.28 11:04 Serafim
    Cineva nu vre ca 41,09% sa cumpara straini.chetu
  5. 2017.10.28 11:04 Ana
    El stie potential MAIB ca propriu sau potential!

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.