Economie

GUVERNUL A NUMIT ȘASE SECRETARI DE STAT ÎN CADRUL MINISTERELOR

21 decembrie, 2017

Guvernul a aprobat în cadrul ședinței de miercuri numirea a doi secretari generali adjuncți ai Guvernului și a șase secretari de stat în cadrul a cinci ministere.

Potrivit agenţiei INFOTAG, în funcțiile de secretar general adjunct ai Guvernului au fost aprobate candidaturile lui Adrian Ermurachi și Mihail Casapu.

Totodată, la Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, în funcția de secretar de stat în domeniul afaceri consulare și drept internațional a fost numită Carolina Perebinos, iar la Ministerul Finanțelor, în funcția de secretar de stat în domeniul bunei guvernări, control financiar public intern, contencios, active ale statului, achiziții publice și reglementare a sectorului financiar – Viorica Pricop.

La Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului au fost numiți doi secretari de stat: în domeniul politicilor și produselor de origine vegetală - Vasile Luca, iar în domeniul protecției mediului și resurselor naturale – Valentina Țapiș.

De asemenea, Dumitru Mînzărari va fi secretar de stat în domeniul politicii de apărare și cooperare internațională în cadrul Ministerului Apărării, iar Angela Cutasevici va fi secretar de stat în domeniul educației în cadrul Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Guvernul urmează să mai numească secretarii de stat la Ministerul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale.

INFOTAG precizează: Numirea secretarilor de stat are loc în cadrul reformei Guvernului. Aceştia îi vor înlocui pe viceminiştri, deoarece această funcţie a fost lichidată.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.