Economie

CALITATEA PRODUSELOR FACE PRODUCĂTORUL ȘI ȚARA CUNOSCUŢI ÎN ÎNTREAGA LUME – MANAGERUL „RITLABS”, MAXIM MASIUTIN

16 martie, 2018

Înalta calitate a produselor face producătorul și țara să fie cunoscuţi în întreaga lume, consideră managerul companiei moldoveneşti de IT „Ritlabs”, Maxim Masiutin.

„Calitatea ne permite să efectuăm exporturi de produse şi servicii cu valoare adăugată înaltă, ceea ce ne oferă posibilitatea să achităm salarii mai mari angajaților şi impozite mai mari statului”, spune managerul companiei, care consideră că „doar astfel putem atinge prosperitatea Moldovei”.

Potrivit lui, „Ritlabs” astăzi nu înseamnă pur şi simplu numele unei companii care creează programe de calculator și le vinde ca brand propriu în întreaga lume.

„Ritlabs” înseamnă o echipă de oameni care organizează o muncă armonioasă și productivă, angajații noștri fiind profesioniști în domeniul lor. Iată de ce am reușit să creăm produse electronice convenabile pentru utilizatorii Dos Navigator, Argus, The Bat!, Batpost, The Bat! Voyager”, a menţionat el, precizând că produsele companiei au suport în 18 limbi, iar acest lucru a permis ca geografia vânzărilor companiei „Ritlabs” să devină una extinsă, având în vedere că utilizatorii săi locuiesc în 191 de țări.

În acest an, „Ritlabs” a devenit rezident al „Moldova IT Park”. Compania salută schema de impozitare simplificată, introdusă de stat pentru rezidenţii parcului, căci impozitele sunt plătite nu din profit, ci din veniturile din vânzări. (Mai multe informaţii despre companie aflaţi pe site-ul agenţiei INFOTAG – www.infotag.md – la rubrica „Comunicate de presă”).

Commentarii [ 4 ] adaugă comentariu

  1. 2018.03.17 15:37 Inga
    Ritlabs este cea mai cunoscuta compania moldoveneasca!
  2. 2018.03.17 15:44 Vlad
    Nu degeaba dl Filip face IT-parcuri, el stie ca asa companii ca Ritlabs pot sa fac viitorul Moldovei mult mai bun.
  3. 2018.03.17 15:46 Violeta
    Interesant, ce salarii au colaboratorii Ritlabs? Cred ca 10 000 -15 000 de lei au PRECIS.
  4. 2018.03.17 15:50 Terentii
    In SUA asa fel de companii - PROSPERA nu ca la noi.

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.