Economie

DIVINURILE COMPANIEI MOLDOVENEŞTI „LION-GRI” AU CUCERIT ARGINTUL ŞI BRONZUL LA CONCURSURI PRESTIGIOASE ÎN MAREA BRITANIE

25 iulie, 2018

Divinurile companiei moldoveneşti „Lion-Gri” au cucerit două medalii de argint şi două medalii de bronz la concursuri prestigioase în Marea Britanie.

Surse din cadrul întreprinderii moldo-americane au comunicat reporterului agenţiei INFOTAG că aceasta a prezentat câte două mostre din divinurile sale la concursurile International Spirits Challenge 2018 şi International Wine and Spirit Competition, care s-au desfăşurat în Marea Britanie.

„Divinurile „Lion-Gri”, pe care juriul internațional le-a premiat cu medalii de argint, au obţinut de la 80 până la 80,5 puncte, ceea ce indică o calitate destul de înaltă a acestor produse”, a spus interlocutorul agenției.

Reprezentantul companiei a subliniat că orice premiu și medalie la un concurs internațional de prestigiu este o recunoaștere a eforturilor sutelor și chiar a miilor de oameni, a căror muncă asiduă a fost încununată cu un rezultat bun, aducând companiei noi medalii și premii.

INFOTAG precizează: Întreprinderea „Lion-Gri” deţine podgorii proprii în zona de sud a Moldovei pe o suprafață de 1,7 mii de hectare, câteva fabrici de vinificație primară, precum și producție modernă pentru depozitarea și îmbutelierea vinului în cadrul zonei economice libere Expo-Business-Chișinău. Întreprinderea are o colecție bogată de vinuri proprii, care sunt păstrate în propriile beciuri din comuna Ciorescu din suburbia Chișinăului. „Lion Gri” produce vinuri spumante prin metoda clasică franceză din anul 2003, păstrându-le conform unor tehnologii speciale în beciuri pentru cel puțin 35 de luni.

Commentarii [ 5 ] adaugă comentariu

  1. 2018.07.25 10:50 Liviu
    Chind Lion Gri sa incepe sa vinde divinuri veniturile sa creasca brusc!
  2. 2018.07.25 10:54 Fima
    Acum toata afacerea Lion Gri este in SUA deja...
  3. 2018.07.25 10:55 Elena
    In afara de Grigore, Neli si Vladimir Sonic cine mai sunt proprietarii companiei Lion Gri?
  4. 2018.07.25 17:48 Xenofont
    Nu stiu - nu am baut, nu am vazut, numai am auzit despre Lion Gri, ca este puternica si bogata compania.
  5. 2018.07.25 17:49 Zosim
    Compania Lion Gri sa prelungeasca sa face minuni in Moldova.

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.