Economie

COMPANIA GERMANĂ „POLIPOL” PLANIFICĂ SĂ-ȘI EXTINDĂ AFACEREA ÎN MOLDOVA

09 noiembrie, 2018

Una dintre cele mai mari companii de mobilă din Europa, compania germană Polipol” planifică să-și extindă afacerea și în Moldova.

Potrivit agenţiei INFOTAG cu referire la surse din cadrul Ministerului Economiei şi Infrastructurii, acest subiect a fost discutat vineri la întrevederea ministrului Chiril Gaburici cu reprezentanţii companiei, care s-au arătat interesați în special de facilitățile zonelor economice libere (ZEL) din Moldova.

„Susținem și apreciem companiile internaționale care își extind activitatea și în Republica Moldova și vă asigur de tot suportul necesar din partea statului. O nouă afacere înseamnă sute de locuri de muncă, aici, acasă”, a menționat Chiril Gaburici.

Ministrul a vorbit despre reformele realizate pentru îmbunătățirea mediului de afaceri și atragerea investițiilor, îmbunătățirea securității energetice și a infrastructurii.

INFOTAG precizează: Compania germană de producție „Polipol”, lider pe piața de mobilă tapițată cu produse de calitate superioară, a fost fondată în anul 1990. Astăzi, aceasta are peste 5 mii de angajați și un venit anual de peste 400 milioane de euro.

Commentarii [ 1 ] adaugă comentariu

  1. 2018.11.11 12:21 Grigore
    Astazi noi trebua sa spunem mersi dl Lazar, care a fost primu cu zonele libere in Moldova.

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.