Economie

13 PRODUCĂTORI AGRICOLI DIN MOLDOVA AU OBȚINUT CERTIFICARE GLOBALGAP ȘI GRASP

19 decembrie, 2018

13 producători agricoli de fructe și struguri din R. Moldova, au obținut certificate GlobalGAP și GRASP, care confirmă îndeplinirea cerințelor de siguranță a alimentară și responsabilitate socială. Certificatele vor contribui la îmbunătățirea competitivității produselor moldovenești pe piețele externe.

Surse din cadrul Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) au relatat pentru agenția INFOTAG, că în vederea obținerii acestor certificate, companiile date au primit suport din partea Proiectului USAID „Agricultura Performantă în Moldova (APM)” în parteneriat cu compania Kaufland.

Directorul General ANSA, Ion SULA, a apreciat contribuția Proiectului USAID la dezvoltarea lanțurilor valorice și transferul tehnologiilor performante în sectorul agroalimentar al R. Moldova, precum și aportul Proiectului APM la dezvoltarea capacităților producătorilor agricoli de a se conforma cu standardele Uniunii Europene în vederea valorificării oportunităților oferite de piața comunitară. GRASP garantează atitudinea responsabilă a angajatorului față de angajații săi.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.