Economie

GUVERNUL SPERĂ SĂ ÎNCEAPĂ LUCRĂRILE LA PROGRAMUL „DRUMURI BUNE 2” ÎN URMĂTOARELE DOUĂ SĂPTĂMÂNI

06 martie, 2019

Guvernul speră că lucrările de reparaţie a 2600 km, prevăzute în anul curent în cadrul programului „Drumuri bune 2”, vor începe în următoarele două săptămâni.

Potrivit agenţiei INFOTAG cu referire la surse din cadrul Executivului, ultimele pregătiri pentru demararea proiectului au fost examinate în ajun, la o ședință convocată de prim-ministrul Pavel Filip cu responsabilii din domeniu.

„Proiectele bune trebuie să continue. Unul dintre acestea este și programul național „Drumuri Bune”, care s-a dovedit a fi de succes. Ne-am convins de acest lucru inclusiv în campania electorală, când oamenii ne mulțumeau pentru drumul reparat în satul lor”, a spus Pavel Filip.

Prin intermediul programului „Drumuri Bune”, lansat la iniţiativa Partidului Democrat, în anul 2018 au fost reparați circa 1600 km de drum în localitățile din țară. În acest scop, din buget au fost alocaţi 1,6 mlrd. lei.

Calitatea lucrărilor efectuate însă a provocat un şir de reproşuri din partea cetăţenilor, astfel că, în acest an, multe segmente de drum necesită a fi reparate din nou.

În acest an, în cadrul programului „Drumuri Bune 2” vor fi reparați 2600 km de drum, în special drumuri de acces şi drumuri între localităţi. La începutul anului trebuia să aibă loc licitaţii pentru selectarea companiilor ce vor efectua lucrările de reabilitare, însă acest lucru nu a mai fost făcut.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.