Economie

​GUVERNUL VA GĂSI PUNCTE COMUNE CU PATRONATELE ŞI SINDICATELE – PREMIERUL ION CHICU

18 noiembrie, 2019

Sunt adeptul unui dialog social sănătos, orientat spre dezvoltarea economică a țării și creșterea bazei fiscal, a declarat premierul Ion Chicu, vineri, la o ședință comună cu reprezentanții sindicatelor și patronatelor.

Potrivit agenţiei INFOTAG, prim-ministrul a subliniat că Guvernul este hotărât să întreprindă toți pașii necesari pentru implementarea prevederilor Acordului de Asociere și Acordului de Liber Schimb. În același context, Ion Chicu a declarat că vor fi schimbări pe domeniul salarizării, mai ales în sectoarele unde veniturile angajaților sunt foarte mici.

El a dat asigurări că Executivul va consulta cu partenerii sociali deciziile relevante.

„Vreau să vă invit să contribuiți cu idei pentru elaborarea planului de acțiuni al Guvernului, menit să determine modernizarea economiei naționale și creșterea bunăstării oamenilor”, a declarat Ion Chicu.

„Traversăm o perioadă complicată, pentru că nu avem întocmit un proiect de politică fiscală pentru anul viitor, dar nici un proiect de rectificare a bugetului pentru 2020. De aceea vom fi nevoiți să lucrăm în condiții de urgență și vom încerca să găsim puncte comune cu partenerii noștri sociali”, a mai menționat premierul.

Commentarii [ 3 ] adaugă comentariu

  1. 2019.11.18 12:55 Ivan
    Noi numai bucuram ca anume el a fost numit si votat ca prim-ministru RM, el stie si el poate sa face macar ceva in republica noastra.
  2. 2019.11.18 12:57 LIdia
    Evident ca dl Chicu are mare incredere din partea oamenilor simple.
  3. 2019.11.18 12:59 Stanislav
    Eu pot sa spun cu mare siguranta ca dl Chicu si dl Puscuta stiu unde in tara noastra sunt banii, banii mare...

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.