Economie

PREȘEDINȚII MOLDOVEI ȘI LETONIEI AU ABORDAT AGENDA RELAȚIILOR BILATERALE

23 august, 2021

Luni, președintele Moldovei, Maia Sandu și președintele Letoniei, Egils Levits, au abordat agenda relațiilor bilaterale pe marginea Summitului de lansare a „Platformei Crimeea” de la Kiev. Potrivit agenţiei INFOTAG, Sandu a scris despre acest lucru pe rețelele de socializare.

„Am convenit să sporim contactele economice, sociale și schimburile educaționale dintre țările noastre și să consolidăm colaborarea politică și a organelor de drept”, a menționat Sandu.

De asemenea, oficialii au discutat despre oportunitatea recunoașterii în Letonia a certificatelor de vaccinare anti-Covid-19 emise în Republica Moldova.

„I-am mulțumit domnului Președinte Levits pentru sprijinul Letoniei pentru transformările democratice din Republica Moldova, pentru susținerea oferită în cadrul platformelor europene, dar și pentru donația de vaccin împotriva Covid-19, oferită Moldovei recent”, a scris Sandu.

La finalul discuției, Maia Sandu l-a invitat pe domnul Egils Levits să viziteze Republica Moldova în perioada următoare.

Commentarii [ 1 ] adaugă comentariu

  1. 2021.08.23 18:50 Alexei
    Dna Sandu sa promoveaza relatii le Moldovei cu toate tarile, ce este bine pentru Moldova si pentru moldovenii.

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.