Finanţe

​MOLDOVA AGROINDBANK ŞI VISA DESFĂŞOARĂ CAMPANIA „VISA ÎŢI PRELUNGEŞTE VACANŢA!”

21 iulie, 2014

Cea mai mare instituţie financiară din Moldova – Moldova Agroindbank (MAIB) şi compania Visa au dat luni startul campaniei „Visa îţi prelungeşte vacanţa!”.

Potrivit agenţiei „INFOTAG”, citând un comunicat al băncii, în joc sunt puse premii băneşti, iPAD-uri şi o călătorie exotică pentru două persoane. Promoţia se va defăşura între 21 iulie şi 19 octombrie 2014, având drept scop promovarea achitărilor fără numerar prin intermediul cardurilor Visa şi consolidarea statutului de lider al BC „Moldova Agroindbank” SA pe piaţa bancară din ţară.

La promoţie poate participa orice persoană care a atins vârsta de 18 ani şi care deţine un card bancar Visa emis de MAIB. Cardul poate fi perfectat la orice filială a băncii. Pentru a participa la promoţie, deţinătorii de card Visa de la MAIB trebuie să-l utilizeze la achitarea cumpărăturilor prin intermediul POS-terminalelor sau pentru achitările on-line în ţară şi peste hotare.

Fondul total de premii în cadrul promoţiei constituie 158 000 de lei. Astfel, vor fi acordate 60 de premii în valoare de 500 lei fiecare, 3 iPad-uri şi premiul mare - o călătorie exotică peste hotare pentru două persoane. (Detalii despre promoţie citiţi pe site-ul agenţiei „INFOTAG” – www.infotag.md, la rubrica „Comunicate de presă”).

Commentarii [ 3 ] adaugă comentariu

  1. 2014.07.21 14:53 Ana
    Totul este bine si fromos!!!
  2. 2014.07.22 09:02 Filip
    Asta este cea mai buna banca?
  3. 2014.07.22 17:09 Vlad
    Cine are noroc, - poftim, chistigati!

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.