Finanţe

​COMPANIA DIONYSOS MERENI A LANSAT UN NOU VIN - SCĂRILE MERENI, CARE ESTE EXPORTAT PE PIAȚA MARII BRITANII

08 aprilie, 2016

Compania de vin moldo-americană Dionysos Mereni a lansat un vin nou cu denumirea Scările Mereni, care este exportat pe piața Marii Britanii.

După cum a declarat vineri directorul fabricii Dionysos Mereni, Ludmila Olaru, marca comercială nouă este exportată numai în Anglia, dar în timpul apropiat acest vin va ajunge și pe piața internă.

„Este un vin roșu din soiurile de struguri „Cabernet” și „Merlot” recolta 2015. Vinului îi este caracteristic un buchet aromat și gust plăcut”, a spus managerul întreprinderii.

La fabrică au atras atenție asupra faptului că în decursul ultimilor ani întreprinderea nu a avut condiții normale pentru dezvoltare, deoarece toate resursele financiare câștigate s-au folosit pentru rambursarea creditelor.

„Ne-au rămas aproximativ trei luni și noi vom achita integral împrumutul, dar în continuare toate investițiile vor fi direcționate pentru dezvoltarea întreprinderii”, a spus reprezentantul fabricii Mereni, menționând că în ultimii ani întreprinderea nu a avut profituri.

În prezent compania se pregătește pentru prezența masivă a brandurilor sale în Est, în special în Japonia.

„Participarea Dionysos Mereni la expoziția din Tokio a permis stabilirea unor contacte și relații, și acum suntem gata să transmitem vinurile noastre consumătorilor din Japonia”, a menționat reprezentantul uzinei.

Compania Dionysos Mereni dispune de 150 de hectare de podgorii proprii de soiuri europene și moldovenești. Fabrica de vinuri a fost construită în anul 1959. Vizitatorilor companiei le este propus să asculte istoria întreprinderii, să viziteze producția, să facă cunoștință cu procesele tehnologice de producere a vinului, să se bucure de aroma vinurilor.

Commentarii [ 6 ] adaugă comentariu

  1. 2016.04.09 14:18 David
    Uzina asta sa produce vin de innalta calitatate, stiu asta precis!
  2. 2016.04.09 14:20 Efim
    Innasinte stapinul companiei a fost dl BILINCHIS Sasa, cine este actionar majoritar acum?
  3. 2016.04.09 14:21 Alexsei
    Uzina aceasta sta in gaj la banca< ce nu stiti despre asta?
  4. 2016.04.09 14:22 Svetlana
    Eximbank tine gaju...
  5. 2016.04.11 08:44 Ivan
    Chiti banii a dat Dionysis mereni bancilor nasaru!?!
  6. 2016.04.11 08:48 Victor
    Cum statul nostru a vindut asta dl Bilinchis?

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.