Finanţe

​SISTEMUL DE PLĂŢI WEBMONEY LUCREAZĂ DEJA CU LEI MOLDOVENEŞTI

03 august, 2016

Sistemul internaţional de plăţi WebMoney Transfer a devenit mai accesibil pentru locuitorii Moldovei, deoarece compania a început deja să lucreze cu lei moldoveneşti, în colaborare cu operatorul autohton al banilor electronici RunPay Moldova.

Potrivit agenţiei INFOTAG cu referire la un comunicat al WebMoney Transfer, toți participanții sistemului cu codul telefonic + 373 în WebMoney Keeper au posibilitatea de a gestiona portmoneul local (MDL), de a-l suplini în Moldova, de a transfera bani persoanelor fizice, de a achita serviciile și produsele operatorilor locali.

Suplinirea portmoneului MDL se poate efectua la orice terminal din rețeaua RunPay Moldova sau prin schimbul de WMZ în interiorul WebMoney Keeper. Prin posibilitățile disponibile de retragere se numără: contul în BC „Moldova Agroindbank” și numerarul din oficiul companiei RunPay Moldova. În oficiul respectiv de asemenea este disponibilă procedura de identificare.

Internet-magazinele care lucrează cu WebMoney vor avea posibilitatea să încaseze lei moldoveneşti cu convertire automată.

La momentul actual numărul utilizatorilor de WebMoney în Moldova constituie 300 de mii. Rețeaua RunPay Moldova este lider în colectarea plăților și are 350 terminale și 800 POS în punctele de vânzare pe întreg teritoriu al țării.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.