Finanţe

​„MOLDINDCONBANK” ANIVERSEAZĂ „25 DE ANI DE SUCCES ŞI INOVAŢII” PE PIAŢA MOLDOVEI

25 octombrie, 2016

„Moldindconbank” (MICB), care este a doua bancă din Moldova după mărimea creditelor, aniversează „25 de ani de succes şi inovaţii”. Cu această ocazie, conducerea băncii adresează felicitări tuturor clienților și angajaților săi, cu care împreună a reușit să înregistreze aceste realizări importante.

Potrivit agenţiei INFOTAG cu referire la un comunicat am MICB, „toate performanțele băncii se datorează mai întâi celor peste 550 mii de clienți fideli și devotamentului a circa 1 500 de angajați profesioniști, care, cot la cot, au reușit să dezvolte o instituție bancară modernă, eficientă, inovativă”.

„Moldindconbank este unul din liderii sistemul bancar din Moldova, care deţine cea mai mare reţea bancară de subdiviziuni teritoriale (194 oficii) şi cea mai modernă reţea de bancomate (216 unităţi), inclusiv 43 bancomate multifuncționale Cash-In. Banca gestionează al doilea ca mărime volum de active - 15,1 mil. lei (20,7% cota de piaţă), al doilea ca mărime portofoliu de credite – 7,8 mil. lei (22,9% cota de piață) și al doilea ca mărime portofoliu de depozite – 11,6 mil. lei (21,3% cota de piață)”, se arată în comunicat.

În primele nouă luni ale anului curent banca a generat cel mai mare profit net de 394 mil. lei, în raport cu băncile autohtone. (Detalii despre performanţele MICB aflaţi pe site-ul agenţiei INFOTAG la rubrica „Comunicate de presă”).

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.