Finanţe

​ IGOR DODON PROPUNE CA ÎN MOLDOVA SĂ FIE CREAT UN CENTRU PENTRU ACORDAREA FINANŢELOR ŞI ALTOR SERVICII

26 iulie, 2017

Preşedintele Igor Dodon propune ca în Moldova să fie creat un Centru pentru acordarea finanţelor şi altor servicii. Potrivit agenţiei INFOTAG, despre aceasta el a declarat marţi seara, în cadrul unei conferinţe on-line unde a răspuns la întrebările utilizatorilor din reţeaua de socializare Odnoklassniki.


„Ne vine foarte greu să supravieţuim din exportul de roşii, castraveţi, mere şi alte produse agricole. Acum sunt alte timpuri. Iar noi nu avem o industrie dezvoltată. În această situaţie, noi trebuie să dezvoltăm alte proiecte, domenii noi, să creăm locuri de muncă. De exemplu, să creăm un centru financiar mare, pentru ca prin Moldova să treacă fluxuri de bani, iar ţara să aibă de câştigat din aceasta. de asemenea, trebuie să dezvoltăm prestarea altor tipuri de servicii”, a spus Dodon.

El a menţionat că miercuri va discuta aceste probleme cu o delegaţie de oameni de afaceri din Emiratele Arabe Unite.

La începutul lunii iulie, la Chişinău a venit ministrul Afacerilor Externe al EAU, care a discutat despre lansarea unei curse aeriene directe Chişinău-Dubai, precum şi alte proiecte. În acest an, în EAU au fost Preşedintele Moldovei, Igor Dodon, preşedintele Parlamentului, Andrian Candu, şi mai mulţi funcţionari.

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.