Finanţe

MOLDOVA AGROINDBANK A DESEMNAT СÂŞTIGĂTORII PROMOŢIEI „VARA PREMIILOR DE LA MAIB ŞI VISA”

28 august, 2017

„Moldova Agroindbank” (MAIB) a desemnat cinci câştigători ai pachetelor turistice pentru două persoane, puse în joc în cadrul campaniei promoţionale „Vara premiilor de la MAIB şi Visa”.

Surse din cadrul băncii au relatat pentru INFOTAG că clienţii norocoşi au devenit: Constantin Profir, Vladimir Fiodorov, Elena Gargalic, Corneliu Gandrabur şi Mihaela Ursu, care au fost selectaţi prin extragere, în mod aleatoriu.

„Achitările cu cardul Visa de la MAIB v-au adus noroc. Prin astfel de promoţii, Moldova Agroindbank vrea să recompenseze clienţii pentru fidelitate. Vă mulţumim că sunteţi alături de noi! Vă îndemnăm în continuare să folosiţi serviciile şi produsele MAIB”, a declarat vicepreşedintele Comitetului de Conducere, Oleg Paingu, care a înmânat certificatele câştigătorilor.

Beneficiarii pachetelor turistice vor putea pleca într-un sejur, în ţara pe care doresc să o viziteze. Cei 5 câştigători recunosc că nu s-au aşteptat la un astfel de premiu, însă deja îşi fac planuri de vacanţă.

„A fost o veste care ne-a surprins plăcut. Ne folosim de serviciile Moldova Agroindbank şi suntem foarte mulţumiţi de banca în care ne deservim”, a declarat Elena Gargalic.

„Pentru prima dată în viaţă am câştigat un premiu. Încă nu am decis unde ne vom petrece vacanţa”, a spus Vladimir Fiodorov.

Totodată, în cadrul celei de-a doua extrageri, au fost desemnaţi şi 150 de clienţi ai băncii, care au câştigat certificate în valoare de 1 000 lei fiecare. Certificatele pot fi valorificate într-o reţea de magazine de mărfuri de uz casnic.

INFOTAG precizează: Campania „Vara premiilor de la MAIB şi Visa” a durat două luni. Participanţi ai promoţiei au devenit automat deţinătorii cardurilor Visa Contactless de la MAIB, care le-au utilizat la achitarea cumpărăturilor sau serviciilor în sumă minimă de 50 lei.

Commentarii [ 4 ] adaugă comentariu

  1. 2017.08.28 16:33 Parmacli
    MAIB ne perestaet radovati i udivleati, za cito emu spasibo!i
  2. 2017.08.28 16:35 Stas
    Cu asa de mare profit, care are MAIB, pot sa faci ori ce vrei inMoldova noastra.
  3. 2017.08.28 16:37 Hariton
    Imi place politica, cu care sa pozitioneaza dl Cebotari MAIB pe piata Moldovei.
  4. 2017.08.28 16:38 Serafim
    Vidno srazu, cito eto nne podstavnie utchi, la dl Cebotari asa variante nu sa procedeaza de loc!

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.