Finanţe

MOLDINDCONBANK OFERĂ POSIBILITATEA DE A ALIMENTA ŞI RETRAGE BANI LA BANCOMAT FĂRĂ CARD

06 noiembrie, 2017

Moldindconbank oferă posibilitatea de a alimenta şi retrage bani la bancomat cu aplicaţia mobilă fără card.

Surse din cadrul băncii au comunicat pentru agenţia INFOTAG, că din 1 noiembrie Moldindconbank a actualizat aplicaţia MICB Mobile Banking cu un şir de funcţionalităţi inovative de tip smart banking.

Mai mult, a fost modernizat şi designul aplicaţiei, care a devenit mai intuitiv şi mai comod pentru accesarea serviciilor, la orice oră şi din orice colţ al lumii.

"Astfel, noua aplicaţie mobilă oferă utilizatorilor de smartphone-uri (iOS şi Android) beneficii unice, cum ar fi: autentificarea în aplicaţie cu amprenta digitală, retragerea numerarului şi alimentarea cardului cu numerar la bancomate cu telefonul mobil, prin scanarea codului de bare generat în aplicaţie(Cash by Code), transferarea banilor prin expedierea codului de bare altor persoane, încredinţate să retragă bani la bancomat", susţin reprezentanţii băncii.

De asemenea, aplicaţia oferă posibilitatea de achitare a serviciilor de telecomunicaţii şi altor servicii comunale în Mobile Banking, crearea plăţilor programate şi gestionarea şabloanelor direct din telefon, precum şi localizarea geografică a bancomatelor direct din aplicaţie.

Potrivit reprezentanţilor băncii comerciale, Moldindconbank continuă să inoveze piaţa bancară din Moldova prin lansarea soluţiilor digitale,care aduc clienţilor mobilitate, economie de timp şi posibilitatea gestionării banilorpersonali, fără a apela la ghişeu.

Moldindconbank este lider recunoscut în domeniul cardurilor bancare în Republica Moldova, cu peste 600 mii carduri emise în circulaţie şi peste 100 mii de utilizatori ai sistemelor de deservire la distanţă: Web-Banking şi Mobile-Banking. Serviciile sunt disponibile GRATUIT tuturor deţinătorilor de carduri Moldindconbank şi pot fi accesate de pe orice dispozitiv conectat la Internet.

Commentarii [ 1 ] adaugă comentariu

  1. 2017.11.07 09:36 Galina
    Asta este viitorul, bravo ca aveti grija de noi, clientii...

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.