Finanţe

MOLDOVA AGROINDBANK A DESCHIS PRIMUL CENTRU DE INSTRUIRE FINANCIARĂ A TINERILOR – MAIB STUDIO AVANTI

17 noiembrie, 2017

Cea mai mare instituţie financiară din ţară, Moldova Agroindbank (MAIB), a deschis vineri, la Chişinău, primul centru de instruire financiară a tinerilor – MAIB STUDIO AVANTI.

Solicitat de reporterul agenţiei INFOTAG, preşedintele Comitetului de Conducere al MAIB, Serghei Cebotari, a spus că obiectivul principal al acestui centru educațional este de a familiariza tinerii cu problematica financiar-bancară, produsele bancare și tehnologiile utilizate în lumea finanțelor mondiale.

„Serviciile bancare electronice necesită de la instituțiile financiare elaborarea unor noi modele de comunicare și furnizarea în timp util a serviciilor cu o abordare mai personală față de fiecare client. Acest lucru este actual mai ales pentru tineri. Peste 32% din numărul total al clienților MAIB sunt tineri cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani. Datorită noului centru, vom încerca să stabilim un dialog interactiv cu tinerii pentru a înțelege mai bine nevoile și cerințele lor, oferindu-le soluţii concrete din partea MAIB”, a spus Serghei Cebotari.

Cu ajutorul noului centru, banca intenționează să acorde o atenție specială copiilor de vârstă școlară, cărora le vor fi explicate termenii elementari despre bani și economie prin intermediul jocurilor interactive. Jocurile interactive sunt gratuite, toate cheltuielile sunt acoperite de bancă. (Citiți mai multe despre acest lucru în următorul buletin de știri al agenției INFOTAG).

adaugă comentariu

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.