Finanţe

DOI CLIENŢI MAIB VOR PLECA LA JOCURILE OLIMPICE DE IARNĂ 2018

12 ianuarie, 2018

Moldova Agroindbank şi Visa Inc au desemnat câştigătorii campaniilot na'ionale ;i individuale „Sunteţi încântaţi de victorii, cu noi ele sunt mai aproape” - Vasile Borş şi Cătălina Ibriciuc, care vor avea ocazia de a participa la cel mai grandios eveniment sportiv al anului 2018 – Jocurile Olimpice de Iarnă dinPyeongchang, Coreea de Sud.

Surse din cadrul bămcii au relatat pentru agenția INFOTAG, că extragerea premiilor a avut loc pe data de 29 decembrie 2017. Participanţi ai campaniilor au devenit deţinătorii cardurilor Visa emise de MAIB, care au achitat produse şi servicii la POS-terminale pe teritoriul Republicii Moldova sau peste hotare, precum şi au efectuat plăţi online, după care au înregistrat tranzacţiile pe site-ul www.cis.visa.com. Câştigătorii vor beneficia de o călătorie pentru două persoane la Jocurile Olimpice de Iarnă 2018.

Vicepreşedintele Comitetului de Conducere al Moldova Agroindbank, Oleg Paingu, a înmânat câștigătorilor certificatele și a menționat că toate campaniile, organizate de Moldova Agroindbank în parteneriat, sunt gândite pentru clienţii noştri, în vederea stimulării şi fidelizării acestora.

„Astăzi, avem o dublă satisfacţie, deoarece doi clienţi ai MAIB vor participa la Jocurile Olimpice de Iarnă. Vă dorim o călătorie frumoasă, cu emoţii şi impresii pozitive”, a speus el.

Câştigătorul campaniei individuale organizate de MAIB şi Visa, Vasile Borş, a menţionat că este un amator al sportului şi aşteaptă cu nerăbdare să plece în Pyeongchang.

„Este un moment unic, de anvergură mondială, la care nu fiecare poate participa. Vreau să mulţumesc Moldova Agroindbank şi companiei Visa pentru această şansă. Demult utilizez cardurile, în special Visa. Ştiam că este comod, sigur şi operativ, iar acum am descoperit că este şi câştigător”, a spus el.

Cătălina Ibriciuc, câştigătoarea campaniei naţionale, a recunoscut că a trăit emoţii la maxim, când a fost anunţată că va beneficia de o călătorie la Jocurile Olimpice.

„Iniţial am crezut că este o farsă.Am realizat că sunt norocoasă, după ce repetat m-au sunat reprezentanţii Moldova Agroindbank. Voi pleca cu un prieten. Am citit că în februarie acolo este organizat un festival internaţional de shopping şi aş vrea să îl vizitez. Prima dată câştig şi, cu siguranţă, voi mai participa la astfel de campanii. Îndemn toţi clienţii Moldova Agroindbank să utilizeze cardurilela achitările online, pentru că este comod şi aduce noroc”, a speus ea.

INFOTAG precizează: MAIB este liderul sistemului bancar din Moldova, deservind un număr impunător de carduri bancare a 3 sisteme internaţionale de plăţi. Totodată, banca deţine cea mai mare reţea de deservire a cardurilor: 280ATM-uri şi peste 5000 POS-terminale, inclusiv cu tehnologia contactless. Moldova Agroindbank şi compania Visa colaborează de peste 15 ani. MAIB emite o gamă largă de carduri bancare Visa, printre careVisa Classic, Visa Gold, Visa Platinum.

Commentarii [ 3 ] adaugă comentariu

  1. 2018.01.14 11:20 Galina
    Este corect ca dl Poianga este mina dreapta a presedintelui MAIB dl Cebotari?
  2. 2018.01.14 11:25 Victor
    Ce manager este bun dl Paingu - corect si tare-tare modest.
  3. 2018.01.15 13:01 Serafim
    Ce sa fie cu MAIB dupa rascumpararea pachetu cu 41?09%??? Daca el sa fie preluat de oligarhi banca sa aiba earas probleme cu reputatia.

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.