Finanţe

FINCOMBANK INSTALEAZĂ BANCOMATE CARE VOR ELIBERA BANCNOTE ÎN EURO, DOLARI ŞI LEI MOLDOVENEŞTI

15 februarie, 2018

Leul nu va fi singura monedă eliberată de bancomatele FinComBank. ATM-urile băncii vor elibera și valută străină: euro și dolari SUA. O serie de bancomate cu noua funcție urmează a fi disponibilă pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

Potrivit agenţiei INFOTAG cu referire la un comunicat al băncii, primul ATM de acest tip a fost inaugurat recent în sucursala FinComBank, situată în centrul comercial Malldova, urmat de bancomatul instalat în inima capitalei, la intrarea în Filiala nr.1 a băncii, situat pe strada Pușkin, 26.

La aceste bancomate vor fi deservite toate cardurile, inclusiv și cele internaționale, deschise în orice valută. Deținătorii cardurilor vor avea posibilitatea să extragă bani în una din cele trei opțiuni de unități monetare: euro, dolari SUA sau lei moldovenești.

„Dezvoltarea FinComBank nu poate fi concepută în afara necesităților clienților noștri. Luând în considerație specificul socio-economic al Republicii Moldova, a fost dezvoltat acest nou serviciu, accesibil în rețeaua de bancomate a băncii”, menționat Elena Stovbun, vicepreşedintele Comitetului de Conducere al băncii, directorul Departamentului dezvoltarea businessului.

Pentru deținătorii cardurilor FinComBank, operaţiunile de extragere a valutelor străine sunt gratuite, conform tarifelor băncii în vigoare. Pentru deținătorii cardurilor emise de alte bănci din Republica Moldova serviciul este, de asemenea, gratuit. Pentru deținătorii cardurilor emise de băncile de peste hotare se percepe un comision de 2%.

O operațiune de retragere a valutei la bancomate permite extragerea a maxim 15 bancnote (euro sau dolari), iar suma retrasă maximă este de 750 euro sau dolari. (Mai multe detalii aflaţi pe site-ul agenţiei INFOTAG – www.infotag.md – la rubrica „Comunicate de presă”).

Commentarii [ 2 ] adaugă comentariu

  1. 2018.02.15 16:38 Elena
    Este serviciu bun, bine ca asa banca ca Fincombank a facut asta primu in Moldova.
  2. 2018.02.15 16:42 Stanislav
    De ce nu scrieti cat costa asa bancomat, atunci sa fie clar situatia si comissoanele.

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.