Finanţe

Moldova Agroindbank – cea mai bună bancă din Moldova

11 aprilie, 2018

BC „Moldova Agroindbank” SA a obţinut titlul de „Cea mai bună bancă din Moldova” în anul 2018, conferit de influenta revistă internaţională „Global Finance”. Premiul vine să confirme statutul MAIB de lider incontestabil al sectorului bancar din ţară şi calitatea înaltă a serviciilor şi produselor oferite de bancă.

Astfel, MAIB se clasează printre „liderii mondiali, care ştiu să răspundă cu abilitate noilor tehnologii şi condiţiilor de piaţă în continuă schimbare,” după cum a declarat directorul editorial al „Global Finance”, Joseph D. Giarraputo.

“Câştigătorii premiilor din anul curent sunt bănci care au acordat o atenţie deosebită necesităţilor clienţilor în condiţii de piaţă dificile şi au obţinut rezultate mai bune, consolidând, în acelaşi timp, bazele viitoarelor reuşite,” se spune în comunicatul distribuit de revista „Global Finance”.

„Pentru MAIB acest premiu este o confirmare a statutului de lider al sectorului bancar din Republica Moldova, o recunoaştere a eforturilor conjugate ale întregii echipe de management de a asigura conformarea băncii cu cele mai înalte standarde profesionale şi de a pune în practică cele mai riguroase principii de guvernare corporativă. Iar faptul că Moldova Agroindbank obţine acest titlu mai mulţi ani la rând este o dovadă a dezvoltării durabile a băncii şi demonstrează că îşi merită pe deplin statutul de bancă sistemică, de locomotivă a sectorului bancar,” a declarat Preşedintele Comitetului de Conducere al MAIB, Serghei Cebotari.

La concurs au participat instituţii financiar-bancare din aproximativ 150 de ţări. Evaluarea candidaţilor a fost efectuată de redactorii revistei, analişti financiari, directori şi consultanţi bancari de talie mondială, în baza unei analize minuţioase a rezultatelor pentru anul 2017, inclusiv creşterea activelor, profitabilitatea, relaţiile strategice, acoperirea geografică, produse inovaţionale.

Notă: „Global Finance” este o revistă internaţională care anual desemnează cele mai bune instituţii financiare din întreaga lume. Premierea de către Global Finance a devenit un semn al confirmării standardelor superioare promovate de instituţiile nominalizate şi o importantă sursă de informare asupra evoluţiilor instituţiilor financiare şi bancare din circa 200 de

Commentarii [ 5 ] adaugă comentariu

  1. 2018.04.11 14:14 Vano
    Eto tak i esti na samom dele, eto ne trebuet nikakih dokazatelistv.
  2. 2018.04.11 14:17 Valerian
    Cine - cine, da MAIB merita asa ceva, bravo!
  3. 2018.04.11 14:18 Istvan
    Eu am impresia ca banca plateste pentru asta bani, asa si este!
  4. 2018.04.11 19:21 Vlad
    Ce plus si avantaj a primit dl Cebotari!
  5. 2018.04.11 19:27 Ilarion
    Tot timpu si totdeauna MAIB este in prim plan, clar ca este lider, da cum dovedeste banca sa promoveaza politica atit de efectiv si calitativ?

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.