Finanţe

CENTRUL IPOTECAR MOBIASBANCĂ A MARCAT PRIMUL AN DE ACTIVITATE

23 aprilie, 2018

Centru Ipotecar al fiicei moldovenești a grupului financiar francez Societe Generale – Mobiasbancă a marcat primul an de activitate pe piața Moldovei.

Surse din cadrul conducerii băncii au relatat pentru agenția INFOTAG că, la Centrul Ipotecar Mobiasbancă, clienţii beneficiază suplimentar de consultanţă şi expertiză gratuită, de suport şi gratuităţi la înregistrarea imobilului, de reduceri de la parteneri şi oferte diverse de pe piaţa ipotecară.

Sărbătorind realizările primului an de activitate, Centrul Ipotecar şi-a invitat partenerii şi clienţii la un eveniment în care a trecut în revistă succesele şi a anunţat despre noile planuri.

Șeful Centrului Ipotecar, Anton Covaliov, a menționat că, de un an, clienţii Mobiasbancă îşi realizează planurile de achiziţionare a propriei case fără temeri juridice sau administrative, cu răspunsuri la toate întrebările, rapid şi în cele mai avantajoase condiţii de creditare.

„Prin activitățile Centrului Ipotecar, urmărim să simplificăm la maximum procesul de luare a deciziei privind procurarea unui apartament și să oferim clientului care contractează un credit pentru procurarea imobilului siguranță, sprijin și cele mai potrivite soluții de finanțare sau refinanțare”, a spus el.

Elena Palii, beneficiara Centrului, a relatat experiența sa de contractare a unui credit ipotecar.

„După ce am analizat toate ofertele de pe piață, cea mai avantajoasă ofertă am găsit-o anume la Centrul Ipotecar Mobiasbancă. Aici în timp redus și-au găsit soluție toate chestiunile tehnice și am primit banii, astfel că mai repede decât ne-am fi așteptat am trecut cu traiul în propria casă”, a declarat clienta.

INFOTAG precizează: Potrivit rezultatelor pentru anul 2017, „Mobiasbancă” a obţinut un profit net în mărime de 270,4 mil. lei, fiind al patrulea rezultat printre cele 11 bănci din Moldova. Activele băncii au ajuns la 10,1 mlrd. lei, iar capitalul – 1,5 mlrd. lei. „Mobiasbancă” operează prin 52 de unități, bazându-se pe experiența a circa 700 de angajați, care deservesc 118 mii clienți activi - persoane fizice, juridice și antreprenori.

În perioada 19-22 aprilie reprezentanţii Centrului Ipotecar vor oferi consultanţă şi la Moldexpo, pavilionul 2, în cadrul expoziției ”Imobil Moldova 2018”, iar de marţi până sâmbătă (ora 10.00 – 19.00), Centrul are uşile deschise pe str. Miron Costin 13/1.

Commentarii [ 2 ] adaugă comentariu

  1. 2018.04.23 13:52 Eva
    Acum asa fel de serviciu au si altii...
  2. 2018.04.23 17:05 Andrei
    Mobiasbanca vre sa fie prima banca la or ce serviciu...

adaugă comentariu

  • nume
  • email
  • mesaj
Multumim!
Comentariul dvs. va fi publicat după aprobarea administratorului.